Konkurrence #2: 4 år!

Konkurrence #2Hip hurra, det’ min fødselsdag! Eller altså det er bloggens fødselsdag, og i år fylder den hele fire år. Det er altså vildt at tænke på. Jeg har tidligere haft flere forskellige blogs, men ingen af dem er nået at blive så gamle; og ingen af dem har jeg været så glad for som denne. Men jeg brænder virkelig også for bøger og bøgernes verden, og det hjælper nok også en del på det. Desuden elsker jeg virkelig det miljø og den verden, som bloggen har gjort mig til en del af; jeg har i hvert fald lært så mange skønne mennesker at kende gennem den.

Desuden er jeg så taknemmelig for, at I er en masse, der har lyst til at følge med herinde; også selvom jeg f.eks. har været ret så stille de sidste mange måneder. Det betyder virkelig meget for mig, at rigtig mange af jer holder fast, også selvom aktivitetsniveauet har været nærmest ikke eksisterende. For med jer bliver det hele altså bare endnu sjovere! Jeg er derfor også virkelig glad for at kunne sige, at bloggen pt. er tre følgere fra at ramme 300 på Bloglovin’, hvilket altså er ret vildt (i hvert fald for lille mig ;)).

For at fejre bloggen lidt holder jeg selvfølgelig en konkurrence. Præmien består af ét eksemplar af Vores ø af Tracey Garvis Graves; en bog jeg virkelig elsker (læs min anmeldelse af den her), og som jeg slet ikke føler har fået den hype i Danmark, som den ellers helt sikkert fortjener. Jeg tænker derfor, at dette er en perfekt anledning til at give i hvert fald én mere mulighed for at læse den.

For at deltage i konkurrencen skal du lægge en kommentar herunder, hvori du fortæller lidt om den/de bedste bøger, som du (indtil videre) har læst i år. Hvilke bøger der er på min liste, må I dog vente med at se til starte af det nye år. 😉 Derudover skal du følge bloggen på Bloglovin’, hvilket man kan gøre lige her, og huske at skrive din mail, så jeg kan få fat i vinderen. Du skal desuden have en dansk adresse, jeg kan sende til. Konkurrencen slutter d. 3/1 2016 kl. 13.00, hvorefter jeg hurtigst muligt vil finde en vinder.

Held og lykke!

26 thoughts on “Konkurrence #2: 4 år!

 1. Den bedste bog (bøger) jeg har læst i år må være the Strain trilogien af Chuck Hogan og Guillermo del Toro. Den handle om vampyrer,men det er en lidt anderledes vampyr bog end man er vandt til,der er ikke så meget kærlighed og lyserøde skyer,tvært imod 😉 Den er skrevet på en spændende og fængende måde,så man næsten føler at men selv er med i den. Måske er det bare mig,men de bøger kom klart ind under huden på mig og den film der kørte inden i mit hoved,mens jeg læste den,er nok den bedste i længe. Den er dog også blevet filmatiseret som serie,det var til gengæld en kæmpe skuffelse..

 2. 2015 har været et super godt bogår for mig. Jeg er ret tilfreds med alle de læseoplevelser, det er blevet til. Særligt vil jeg gerne fremhævet “Tyven. Den utrolige historie om manden, der stjal guldhornene” af Ulrik Langen. Han kan formidle historisk fakta uden det på nogen måde bliver tørt. Tværtimod er det som at læse en dramatisk historisk fortælling.
  “Dronningen af Saba & Kong Salomon” af Anne Lise Marstrand-Jørgensen var også en flot bog, der betød meget for mig.
  I den mere underholdende genre kan jeg nævne “Historien om A.J. Fikrys liv” af Gabrielle Zevin, Den er også meget velskreven og medrivende.
  “De forklædte piger fra Kabul” af Jenny Nordberg, der kom først på året skal også fremhæves. Det er også faglitteratur, men skrevet på en meget direkte og lettilgængelig måde. Det er et emne, der virkelig berører læseren, og samtidig giver bogen en masse baggrundsviden, der er nyttig at have i forhold til de konflikter der stadig foregår.
  “Min mormor hilser og siger undskyld” af Fredrik Backman var mit første møde med forfatteren. Og sikke finurligt, fint og fantastisk et univers han åbner op for!
  Jeg læser også en del ungdomsbøger og vil gerne fremhæve “Mit hjerte og andre sorte huller”
  af Jasmine Warga. Den er sørgmodig, trist og vedkommende. Det samme kan man sige om “Som stjerner på himlen” af Jennifer Niven, der er en af de bedste ungdomsbøger jeg læste i år. Den skal roses for sit mod.
  Jeg glæder mig allerede til et nyt bogår med masser af dejlige læsefrugter, der bare venter på at blive høstet!

 3. Ej hvor skønt! 🙂
  Min liste over de bedste bøger jeg har læst i år ser sådan her ud:
  Lille Jonna
  Det nemme og det ensomme
  Noget om Vitus
  Se på mig
  Sorg og camping
  Lejlighedssange
  Min mor siger
  Fredag, lørdag, søndag
  Min far er en tiger
  Mordet på Halland

 4. Tillykke med bloggens fødselsdag! 🙂
  Nogle af de bedste bøger jeg har læst i år har været ‘Monster’ af Patrick Ness og ‘Hvad hjertet ved’ af Jessi Kirby – men jeg har faktisk læst mange gode bøger i år, så det er svært at vælge, og det skifter også lidt efter humør :b

  karinalindxd@hotmail.com

 5. Iiih hvor stort! Tillykke til dig.
  Jeg er blevet allermest rørt af Jojo Moyes Mig før Dig i år.
  Afsporet af Michael Katz Krefeld synes jeg også er helt fantastisk og jeg glæder mig til at læse Sekten som står på hylden og venter.

 6. Jeg har ikke haft så meget tid til at læse bøger på grund af læsemængden i Gymnasiet, så mangler en masse ny inspiration!

 7. Jeg ville bare lige ønske tillykke med bloggens 4 år. Hold da op 🙂 Det er da lang tid 😉 Jeg springer konkurrencen over, jeg har læst ‘Vores ø’ og den kan helt klart anbefales!

 8. Mit svar er måske lidt originalt, men måske er det på grund af at jeg er 16 år. Men den bedste bog jeg nogensinde har læst, er og bliver Skammerens datter af Lene Kaaberbøl. Jeg er ligeså fordybet i bøger som du er, og en vil jeg starte en bogblog.
  Stort tillykke med bloggen??

 9. Tillykke 🙂 Den bedste bog jeg har læst i 2015 er Sara Blædel “kald mig prinsesse” Jeg er igang med hendes serie, og de er alle gode, men den er den bedste indtil videre.

 10. Tillykke med bloggen♥
  Den bedste bog jeg har læst i år er: Bedraget – sagen om Nordisk fjer af Charlotte Langkilde. Den er virkelig spændende : )

 11. Tillykke 🙂
  Jeg har læst Linse Kesslers nyeste bog, og det var nok den bedste 😀

  Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *