Jeg ønsker mig #14

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

For et par dage siden så jeg en Booktuber (kan selvfølgelig ikke lige huske hvem), der fortalte om denne bog. Og jeg var med det samme hooked. Bogen lyder så god, og som noget jeg ikke rigtig har læst før. Det er nok overordnet en kærlighedshistorie, men samtidig er jeg overbevist om, den virkelig kan få en til at tænke.

Bogen er Vores ø af Tracey Garvis Graves.

Vores ø af Tracey Garvis Graves er historien om to mennesker, der strander på en øde ø. Lærerinden Anna Emerson får et job som privatlærer for rigmandssønen T.J. Callahan, der er ved at komme sig efter en alvorlig kræftsygdom. De to er på vej til Maldiverne, hvor undervisningen skal foregå, da flyet styrter ned i det Indiske Ocean, og de er de eneste overlevende. Sammen søger de tilflugt på en øde ø, og kampen for at overleve begynder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *