Currently reading #7

Dagen startede ud med, jeg kom for sent op, da jeg var alt for træt. Jeg skulle derfor skynde mig, for at kunne nå i skole til tiden, men jeg nåede det – og endda i okay tid. Allerede halvt inde i den første lektion, fik jeg dog kvalme, og til lektionens slutning måtte jeg se mig slået, pakke mine ting og tage hjem igen. Ikke helt den start på hverdagen og studiet igen efter ferien, som jeg havde håbet på.

Jeg har stadig kvalme, men min dag er dog blevet lidt bedre. Jeg har nemlig lige påbegyndt genlæsningen af En flænge i himlen af John Green, og den er mindst lige så god denne her anden gang. Jeg har ikke tidligere været i stand til at anmelde den, og jeg ved heller ikke, om jeg kan det efter denne genlæsning. Men alt i behøver at vide, er sådan set også, at det er en helt fantastisk og til tider hård bog, som jeg absolut ikke ville have undværet læsningen af. Og hvis I endnu ikke selv har læst den, så kan jeg ikke anbefale den nok. Jeg er sikker på, I ikke vil fortryde det.

Hvad læser I i øjeblikket, og har jeres dag været lidt bedre end min?

4 thoughts on “Currently reading #7

  1. Nja… jeg har også haft kvalme. Jeg har fået læst lidt (er lige startet på Flagermusmanden), men har ellers mest brugt tiden på Netflix.

    Mvh.
    Den lille Bogblog

    1. Jeg håber, du har fået det godt igen. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om “Flagermusmanden”. Jeg er nemlig aldrig selv blevet færdig med den, selvom jeg egentlig godt kan lide den 🙂

  2. Jeg har lige færdiggjort den første bog i “Hush Hush”-serien og planlægger at tage resten af serien i rap, når jeg nu er i gang. 🙂

    1. Jeg har hørt virkelig meget godt om den serie, så måske burde jeg snart tjekke den lidt mere ud. Og det er altid godt at læse serier i én kør 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *