Jeg ønsker mig #30

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

I denne uge bliver jeg nok nødt til at afsløre, hvad jeg skriver om fra start. Jeg skriver nemlig om Slim nr. 9.

I går modtog jeg Slim nr. 7, som er et blad, jeg har ventet virkelig længe på at komme i besiddelse af. Både Slim nr. 7 og Slim nr. 9 er udgivet ifm. Freddy og monstrene-serien af Dennis Jürgensen, og er dermed uden tvivl noget, som jeg virkelig bliver nødt til at eje. Desuden læste jeg Slim nr. 7 i går, og selvom jeg nok ville have ønsket, jeg havde læst det som barn, så var det alligevel ret fedt, og jeg kunne vildt godt tænke mig mere. Derfor er et af mine højste bogønsker lige nu uden tvivl Slim nr. 9.

Det er dog desværre udsolgt fra forlaget, og jeg har desværre ikke kunne opdrive det nogen steder endnu. Men jeg krydser fingre for, det en dag dukker op, for det er virkelig et stort ønske at komme til at eje det.

Jeg ønsker mig #30

 

 

Tegneserie. En række korte historier fulde af slimede kryb, grufulde gespenster og levende døde.

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #30

  1. Freddy og monstrene er så skøn en serie fra min barndom 🙂 Dem ønsker jeg mig klart igen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *