En rejsende bog #5: Brødrene Løvehjerte vender hjem

For et godt stykke tid siden skrev jeg om #Alkymistenrejser, og viste hvor fin den blev i løbet af sin rejse. Kort tid efter vendte #LøveBrødreneRejser dog også hjem fra sin rejse, og det er derfor blevet tid til at fortælle lidt om denne, samt selvfølgelig også at vise nogen af de skønne tilføjelser frem. “Brødrene Løvehjerte” endte desværre med at få en lidt kortere tur rundt i landet. Eller det vil sige, at den sådan set kom fint rundt – den nåede bare ikke helt så mange stop på dens tur. Desuden må jeg indrømme, at jeg ikke selv har knyttet mig så meget til den, som jeg gjorde med “Alkymisten”. Om det netop er fordi, denne omgang af den rejsende bog var en gentagelse – eller at historien aldrig fangede mig helt lige så meget, som “Alkymisten” gjorde. Det skal jeg ikke kunne sige. Men det har desværre gjort, at jeg f.eks. ikke har været lige så ivrig efter at kigge de spor igennem, som den har sat i blogland/på Instagram i løbet af dens rejse.

Jeg er dog alligevel virkelig glad for, jeg sendte den ud. Den er nemlig, præcis ligesom “Alkymisten”, vendt hjem med de fineste små tilføjelser, som bare gør den helt unik. Faktisk gav de mig helt lyst til at genlæse bogen endnu engang, da jeg er sikker på, at historien kun kan være blevet bedre af at have fået andres input tilføjet. Ydermere indeholdte denne udgave af bogen nogle virkelig fine sort/hvide illustrationer, og flere af disse er blevet farvelagt noget så fint i løbet af dens rejse.

“Brødrene Løvehjerte” nåede forbi følgende stop på dens rejse: | Louise | Karina | Michelle | Iben | Malene | Sophia | Zanab | Marie | Sascha | Sanne | Julie |

Er du også gået lidt glip af brødrenes rejse? Så tjek #LøveBrødreneRejser ud på de sociale medier.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *