En rejsende bog #4: Alkymisten vender hjem

Engang i efteråret vendte “Alkymisten” hjem fra sin rejse rundt i det danske land. Noget som var en kæmpe begivenhed, men som jeg aldrig fik skrevet om herinde. Jeg flåede ellers pakken op, så snart jeg fandt den i min postkasse. Hvorefter jeg straks begyndte at bladre den igennem, og hvor er den altså blevet fin. Bogen nåede forbi hele 15 stop på dens tur, og det bærer den helt klart præg af – men udelukkende på en positiv måde. Alle har nemlig været så god ved den under dens rejse. Den er blevet pyntet og nusset om, og selvom det ikke var alle, der faldt for dens historie, så kan man tydeligt se, at de alligevel har nydt besøget af den. Folk har desuden også været helt ekstremt søde til at give den ekstra gaver med på dens rejse. Således fandt jeg hele syv bogmærker i bogen, som bare gjorde den endnu skønnere at få tilbage.

Jeg er simpelthen så glad for, jeg valgte at kaste mig ud i projektet. Udover at det har været virkelig hyggeligt at følge Alkymistens rejse, så har det også været så skønt at få den hjem igen. Jeg elskede bogen for dens historie i forvejen, men nu betyder den bare endnu mere for mig. Det er jo en helt unik bog, som jeg ved, at ingen andre har. Hvilket er så fedt at tænke på. Jeg har desværre endnu ikke fået læst bogen igennem med alle dens tilføjelser, men jeg glæder mig så meget til den dag, jeg gør. Det kan nemlig kun være med til at gøre det til en endnu bedre læseoplevelse.

Og lad os så kigge på en masse billeder af alle de fine tilføjelser, som bogen har fået i løbet af dens tur. Jeg synes nemlig, de taler ret meget for dem selv.

“Alkymiste”n nåede forbi følgende stop på dens rejse: | Boghunden | Wondrous Bibliophile | Paperback CastlesLitteraturlistigReading Raindrops | Flyv med mig | Ord fra en bibliofil | Sabrina’s Blog | So Many Books | Mit bogunivers | Lunas kaffekrog | Julie The Book Cat | Trillebøger (Louise) | @bookreviewsdk | @thebogorm |

Vil du se lidt af dens rejse? Så søg på #Alkymistenrejser på de sociale medier.

5 thoughts on “En rejsende bog #4: Alkymisten vender hjem

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *