#BookTubeAThon 2015: Dag 1

#BTAT Dag 1Så blev det mandag d. 3/8, og det er dermed tid til #Booktubeathon! Nøj, hvor har jeg glædet mig – det bliver så skønt endelig at prøve at være med. Og bare i det hele taget til at få læst en masse i løbet af ugen. Jeg er dog ret sikker på, at jeg nok ikke kommer til at holde min TBR; der er for mange spændende bøger herhjemme, som jeg også gerne vil læse. Men nu får vi se – jeg kan dog starte med at sige, at jeg lige har to bøger, jeg skal have læst færdig, før jeg sådan rigtig kan starte op på min TBR.

Kl. 08.00: Jeg er pt. på vej hjem til Aalborg efter at have været på ferie den sidste månedstid. Jeg har derfor været vildt tidligt oppe (jo, det er kl. 6.00 altså, når man har ferie – og egentlig også i hverdagene :P), hvilket jeg godt kan mærke – jeg tror dog ikke, jeg kan sove i toget, så jeg sætter mig til at høre lydbog. Jeg starter derfor mit readathon med at lytte til Torben Sekov oplæse Sagen om det blodige vampyrtrick af Dennis Jürgensen for mig. Jeg har dog tyvstartet lidt i sidste uge, og starter derfor op med kapitel 7.

Kl. 11.09: Så ankom toget til Aalborg, og der er derfor nu en lille bustur hjem. Jeg holder dog en pause fra læsningen/lytningen nu, da jeg har nogle ting, jeg skal have ordnet, når jeg kommer hjem. Jeg nåede dog at lytte til kapitel 18 på vejen – hvilket jeg er ret glad for. Det fik nemlig min tur hjem til at føles noget hurtigere, end den egentlig var.

Kl. 16.29: Nu har jeg ordnet alt, hvad jeg skulle, så nu skal der altså læses! Jeg dropper dog lydbog for nu, og læser videre i mit fysiske eksemplar af Sagen om det blodige vampyrtrick. Det går nemlig noget hurtigere, når jeg selv læser.

Kl. 17:41: Så fik jeg vendt den sidste side i Sagen om det blodige vampyrtrick, og den var selvfølgelig fantastisk, som den altid er (jep, jeg har læst den en del gange før). Dette vil altså sige, at jeg nu har læst trekvart bog, hvilket svarer til 145 sider, i dette readathon. Ikke helt så meget som jeg havde håbet – men med togtur og masser af ting, der skulle ordnes herhjemme, så er det nok meget godt.

Kl. 17.58: Jeg går nu i gang med readathonets anden bog, som er Sukker af Gitte Løkkegaard. Denne har jeg dog også tyvstartet på, og starter derfor på side 151 (kapitel 22).

Kl. 18.53: Sukker er altså virkelig god! Jeg nyder den så meget – og den er så dejlig let at læse; helt perfekt til en træt Simone. 😉 Nu er det dog tid til at lave lidt aftensmad og slappe en smule af. Jeg kan nemlig mærke, at der er en ret kraftig hovedpine på vej; men forhåbentlig kan den skræmmes væk med mad og noget at drikke. Jeg er forresten på side 215.

Kl. 20.54: Jeg har spist, drukket, set lidt TV og et par videoer på Booktube. Men nu er jeg helt klar til at læse videre i Sukker. Jeg vil nemlig så gerne være færdig med den i dag, så jeg ikke har nogen “hængepartier” i morgen.

Kl. 21.56: Så fik jeg også vendt den sidste side i Sukker, hvilket vil sige at jeg indtil videre har læst 218 sider i dag. Hvilket jeg er så glad for! Jeg er dog bestemt ikke færdig med at læse, og regner med at klemme en enkelt børnebog ind, før jeg går i seng. Turbine har nemlig været så søde at sende Mit ødelagte kongerige af Finn-Ole Heinrich og Rán Flygenring til mig. Jeg kender INTET til bogen; men den ser sød ud – og så passer den jo perfekt under den challenge, der hedder “Læs den sidste bog du har anskaffet”.

Kl. 22.49: Okay, jeg kom til at sætte mig til at overspringshandle. Og er kun nået til side 39 i Mit ødelagte kongerige. Det må dog være det for i dag; jeg er nemlig lige blevet ramt at en træthedsmur. Men det blev da alligevel til sammenlagt 257 sider i dag, hvilket er fantastisk! Jeg håber i hvert fald på, det kommer til at gå lige så godt i morgen.

Deltager I i #Booktubeathon? Vi ses i morgen til endnu en update!

4 thoughts on “#BookTubeAThon 2015: Dag 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *