#BookTubeAThon 2015: Dag 2

BTAT Dag 2Så blev det dag to i #Booktubeathon, og i dag har jeg ingen andre planer end at lave lidt blogarbejde og sende et par mails. Og så skal jeg selvfølgelig læse, læse og læse lidt mere.

09.01: Jeg starter dagen op med at lave de sidste detaljer til gårsdagens opdateringsindlæg færdig og lidt andet blogarbejde. Jeg har dog fundet Maskiner sanser ikke hud af Dennis Jürgensen som lydbog på Mofibo, så den vil jeg putte i ørene, mens jeg arbejder.

10.36: Okay, lydbog fungerede på ingen måde for mig – selvom det jeg hørte af den virkede meget interessant. Nu er jeg dog færdig med det, jeg virkelig skulle nå i dag, og jeg vil derfor nu læse videre i Mit ødelagte kongerige, som jeg startede på i går, mens jeg spiser min morgenmad.

11.17: Bogen keder mig en smule, hvilket gør mig ret træt. Så jeg holder lige en pause og ser lidt Booktube istedet.

12.16: Nå, nok med pause. Nu vil jeg altså læse min bog færdig!

13.02: Så blev sidste side vendt i Mit ødelagte kongerige, og jeg har dermed læst 125 sider indtil videre i dag. Desuden har jeg færdiggjort min første challenge, da bogen jo (bl.a.) kunne høre ind under “Læs den sidste bog du har anskaffet”. Virkelig fedt! Jeg ved dog ikke helt, hvad jeg har lyst til at læse nu; så det må være tid til en lille tænkepause.

15.52: De sidste par timer har jeg ikke rigtig haft lyst til at læse, og heller ikke kunne finde ud af, hvilken bog jeg havde lyst til at starte på. Jeg valgte derfor at slappe lidt af, og få skrevet to anmeldelser istedet. Der starter dog reading sprints på @BookTubeAThon på Twitter her kl. 16, og dem planlægger jeg at deltage i. Jeg har derfor også besluttet at læse Wonder af R.J. Palacio, da den vidst skulle være ret let at læse og samtidig også rigtig god.

18.56: Jeg har deltaget i reading sprints siden kl. 16.00, og hvor har det virkelig været fedt! Det er så sjovt, og helt utroligt motiverende. Jeg havde i hvert fald helt sikkert ikke fået læst så meget, hvis jeg ikke havde deltaget i fire af disse. Faktisk er jeg nået til side 207 i Wonder, hvilket jeg er super glad for! Især fordi bogen er virkelig god. Nu vil jeg dog holde en pause og få noget aftensmad.

21.06: Så fik jeg spist aftensmad og holdt en god lang pause. Det er derfor blevet tid til lidt læsning i Wonder igen. Jeg vil nemlig prøve at se, om jeg ikke kan nå at blive færdig med den, før jeg går i seng. Det kunne i hvert fald være fedt!

22.48: Jeg nåede det, og endda med over en time til døgnet slutter – hvilket vil sige jeg måske også kan komme i seng i nogenlunde ordentlig tid. 😉 Wonder er nu læst færdig, og nøj hvor var det en fantastisk historie; den blæste mig ikke fuldkommen bagover, men jeg er sikker på, den vil sidde i mig længe alligevel.

Wonder var på 360 sider, hvilket vil sige jeg har læst 485 sider i dag. Wow, hvor fedt! Det tal kan jeg da i hvert fald kun være MEGET begejstret for. Desuden har jeg gennemført to af de syv challenge i dag. Wonder har nemlig et meget blåt cover, og kan derfor let høre ind under kategorien “Læs en bog med blåt på coveret”. Jeg tror dog, at det må være det sidste læsning for mig i dag – jeg synes i hvert fald, at jeg kan høre min seng kalde på mig, og mine øjne har vidst også brug for en god lang pause.

Håber I nød at læse med. Vi ses igen i morgen til endnu en opdatering.

Bøger læst i alt = 2 (+noget af 2 andre).
Sider læst i alt = 742 sider.

5 thoughts on “#BookTubeAThon 2015: Dag 2

 1. Det lyder simpelthen så hyggeligt! Jeg tror ikke selv, jeg ville kunne overskue en hel uges readathon – jeg deltager selv kun i Dewey’s halvårlige på 1 døgn – men jeg bliver alligevel fristet, når jeg hører, hvor meget du når på en enkelt dag. Det virker altid så underholdende, når man følger med fra sidelinjen! (:

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg troede egentlig heller ikke, at en hel uges readathon ville fungere for mig. Men det gør det virkelig – selvom det nok også har en del at sige, at jeg har ferie, og ikke nogen andre planer end at læse 🙂

   Men det er så fedt at læse så meget! Og så er det altså også bare virkelig hyggeligt at deltage i, selvom der vidst ikke er så mange andre danskere med – og jeg ikke laver videoer 🙂

 2. Hvor er det fedt at du har fået læst så meget 🙂 Der lyder rigtig hyggeligt og som et spændende princip 🙂 Håber du anmelder “Wonder”, har nemlig selv overvejet at læse den, da den lyder virkelig god 🙂

  1. Virkelig! 😀 Og det er virkelig også hyggeligt 🙂

   Den skal nok blive anmeldt. Anmeldelsen kommer dog først d. 15/9, hvor den udkommer på dansk – bogen er nemlig et anmeldereksemplar fra Alvilda 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *