Boghjørnet 3 år (+konkurrence)

Boghjørnet 3 år (+konkurrence)I dag har bloggen fødselsdag! Det er altså i dag tre år siden, at jeg endelig besluttede mig for at starte en bogblog. Og hvor er jeg virkelig glad for, at jeg endte med at tage den beslutning. Jeg har i hvert fald på ingen måder fortrudt, og bloggen har simpelthen bragt så mange skønne ting med sig.

Det sidste år har især været rigtig godt når det kommer til bloggen, og muligheder den har givet mig. For det første har jeg lært rigtig mange nye søde folk at kende, hvilket jeg er så glad for, og f.eks. har det ført til at Gitte og Rikke er blevet en del af min læseklub, hvilket virkelig også er skønt! Vi har det i hvert fald altid så hyggeligt sammen.

Derudover var jeg til bogbloggertræf i foråret, hvilket var præcis lige så skønt som i efteråret sidste år. Men samtidig afholdte jeg sammen med Irene, Karin og Rikke det første bogbloggertræf i Nordjylland i septembers, hvilket blev en kæmpe succes, og det er uden tvivl ikke sidste gang, vi har afholdt det.

Bloggen har i løbet af det sidste år også fået sit eget domæne og er desuden vokset en hel del. Den ramte f.eks. 100 følgere i sommers, hvilket jeg stadig synes er ret vildt, men selvfølgelig også er super glad for. Tænk at så mange har lyst til at følge med i, hvad jeg skriver.

Som en lille tak for at I er så søde at følge med på bloggen og kommentere på mine indlæg, så kommer der selvfølgelig også en konkurrence. Tellerup har været så søde at sponsorere en fødselsdagskonkurrence, og vinderen kan derfor vælge mellem at få tilsendt enten et eksemplar af Oprører eller Udvalgt af Louise Haiberg. Jeg har nydt begge bøger rigtig meget (der er anmeldelse af dem henholdsvis her og her), og vil derfor gerne give en anden mulighed for også enten at kommer igang med denne virkelig gode serien eller fortsætte med den.

Alt du skal gøre for at deltage er at lægge en kommentar herunder inden d. 17/12 kl. 12.00, hvor du skriver, hvilken bog der har været din yndlings i år (jep, virkelig svært spørgsmål – men det er også tilladt at skrive flere). Desuden skal du skrive, om du helst vil have Oprører eller Udvalgt, hvis du vinder – og huske at skrive din e-mail, så jeg kan komme i kontakt med vinderen. Samtidig ville det være skønt, hvis du følger bloggen på Bloglovin’ og/eller Facebook, men dette er ikke et krav. Vinderen skal desuden have en dansk adresse.

30 thoughts on “Boghjørnet 3 år (+konkurrence)

 1. Jeg vil gerne vinde Udvalgt 😀

  Og jeg har faktisk ok let ved én bog: Farven lilla! Indtil jeg læste den, var der nok 5 der lå og konkurrerede, men den slog bare alt!! <3

 2. Den bedste bog jeg har læst i år, må klart være Jussi Adler-Olsens, Flaskepost fra P. Da jeg læste 2’eren, Fasandræberne, var jeg meget skuffet og var meget i tvivl om, hvorvidt jeg ville fortsætte på serien, men besluttede mig alligevel for at give Flaskepost fra P en chance, og den fangede mig med det samme! Klart min yndlingsbog i år, og det er klart en bog jeg vil læse igen! 🙂

  Jeg vil gerne vinde Oprører 🙂

 3. Jeg vil gerne vinde oprører. Jeg har ikke læst nogle af dem, så må heller starte med nummer 1 i serien.

  Den bedste bog jeg har læst i år, har nok været brudeskibet af Jojo Moyes. En rigtig sød fortælling om hvordan, det ikke kun var mændene, der havde det svært efter 2.verdenskrig, men at kvinderne også kæmpede deres kampe.

 4. Stort tillykke med de 3 år på bloggen!

  Den bedste bog jeg har læst i år må være Fangirl af Rainbow Rowell, selv Proved Innocent af Gerry Conlon og Beautifully Unique Sparkleponies af Chris Kluwe begge var virkelig interassante.

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde Oprøren 🙂

 5. Uh det var et lidt svært spørgsmål. Men Udvalgt ville pynte rigtig flot på min hylde her hjemme 😉

  Har virkelig været glad for at have fået læst Skammerens datter serien af Lene Kaaberbøl og ikke mindst Et juleeventyr af Charles Dickens. Derudover Spektrum af Nanna Foss og Oprører af Louise Haiberg 🙂 Det er dem jeg bedst husker fra i år. 🙂

 6. Åh for den da. Det er et super svært spørgsmål. Jeg har 44 at vælge i mellem. Dog tror jeg at jeg vil vælge:
  Kendisklubben af Mikala Rosenkilde. Ikke den der har fået højest karakter, men alligevel har den sat spor hos mig ; )

  Tusind gange tillykke med de mange år i blogland. Min blog fylder et år om ca. Fire måneder 😉

  Jeg følger dig via Facebook og vidst også på mail 🙂 Skal dælme ikke gå glip af noget 😉

  Endnu en gang tillykke.

  Vinder jeg så vil jeg gerne ønske mig den første i rækken. Har endnu ikke læst noget af forfatteren endnu 🙂

 7. Jeg må nok indrømme, at det ikke er et særlig svært valg.. Jeg fik nogle bøger i julegave, hvoraf jeg byttede en til divergent, som jeg ikke havde hørt om før. Jeg Gil i gang med den lige efter mine eksamenerne i starten af januar og hvor jeg i forvejen var i søvnunderskud, hvilket ikke blev mindre da jeg gik i gang med divergent, som jeg slet ikke kunne lægge fra mig før jeg var færdig.
  Jeg har læst en del bøger siden, men der har bare ikke været nogen, der slog den, wow hvor er den fantastisk!

  Jeg vil rigtig gerne vinde oprører, fordi jeg håber, at den vil give mig den samme wow oplevelse – jeg elsker bøger, som jeg ikke kan lægge fra mig

  1. Jeg mente “jeg gik” og ikke “jeg Gil” 😉
   Og desuden forsvandt alle mine smileys :O

 8. Den bedste bog i år har været: “Knoglernes by” af Cassandra Clare
  (læst for 2. gang – kan ikke lade vær med at læse mine bøger flere gange…)

  Jeg vil gerne vinde “Dæmondræberen”

 9. Tillykke! Vil gerne vind Oprører!

  Ready Player One af Ernest Cline er klart årets overraskelse! VIRKELIG spænende – og fik mig også til at “opdage” en ny sjanger!

  Ellers har andre gode bøger Sønnen – Jo Nesbø, Cinder – Scarlet Meyer, Divergent samt en lille ny forelskele på Harry Potter (men hører egentlig altid med<3)

  trinesoppskrifter@gmail.com

 10. Det ene år tager jo det andet.. Og skøn bogblog du har fået dig 😉
  Du kan måske gætte min bedste bog i år.. Det var jo i år jeg for første gang fik åbnet en bog af Chris Carter.. Det skulle jeg havde gjort for længe siden 😉

  Vil gerne vinde oprører 🙂

 11. Jeg vil helst vinde bog 2: Udvalgt :).
  Den bedste bog jeg har læst i år har helt klaret været den herreløse ridder af George R. R. Martin, wouw den mand forstår at skrive!! 😀

 12. Tillykke med de tre år på bloggen!
  De bedste bøger jeg har læst i år er: Sandheden om Harry Quebert sagen og På Kanten af evigheden, begge var helt enestående på hver deres måde!
  Jeg vil gerne vinde Udvalgt

 13. Troede egentlig, som du også skriver, at det var et svært spørgsmål at svare på, men så gik jeg ind på goodreads og kiggede på mine vurderinger derinde, og det viste sig faktisk, at jeg kun har givet 5 stjerner til en enkelt bog i år: En mand der hedder Ove. Så det må jo være den bedste bog, jeg har læst i år 🙂

  Jeg vil gerne vinde Oprører, hvis jeg er så heldig.
  menirtak(a)gmail.com

 14. Jeg kunne godt tænke mig opgør, da jeg ikke har dem første. Og jeg tror at det vil være naria det sidst slag

 15. Endnu engang tillykke med bloggen! 🙂
  Jeg vil vældig gerne vinde “Udvalgt”! <3
  Den bedste bog jeg har læst i år er uden tvivl "The Ocean at the End of the Lane" af Neil Gaiman. Jeg svømmer stadig rundt i handlingen og jeg fandt bogen flot skrevet, samt handlingen virkelig stærk (hvis man kan sige det sådan). 🙂

  Mail: hulgaard92@hotmail.com

 16. Hej

  Et stort tillykke med bloggens fødselsdag.

  Den bedste bog jeg har læst i år må være A Little Princess, fordi den bragte så mange minder frem fra jeg så filmen som barn. Det var vidunderligt at opdage at den rent faktisk var en bog.

  Skulle jeg vinde vælger jeg Oprører, da jeg desværre endnu ikke har fået påbegyndt denne sandsynligvis super gode serie.

  Hilsen Mia / tulipanbusk@hotmail.com

 17. Stort tillykke med de 3 år på bloggen. Selv om jeg ikke altid kommenter, læser jeg altid alle dine skønne indlæg 🙂 Det var virkelig hyggeligt at møde dig til bogbloggertræffet, det var et super godt arrangement 🙂

  Min yndling bog i år har nok været lydbogsudgaven af “The Martian” af Andy Weir. Den var både underholdende og en fænomenal lydbogsoplevelse.

  Jeg vil gerne vinde Oprører.
  bnbach@mail.dk

 18. Det er altså et svært spørgsmål, men sådan lige umiddelbart er det nok En mand der hedder Ove. Den ramte mig virkelig!
  Og så vil jeg gerne vinde Oprører. Efter at have læst alle de rosende ord, er det virkelig en bog jeg gerne vil læse! 🙂

  SaHyms@gmail.com

 19. Tillykke med de 3 år til en god og succesfuld blog 🙂

  Jeg har læst rigtig mange gode bøger i år, men nogle af de bedste er “Fortabt” og “Forrådt” af Jana Oliver. Ellers falder Chris Carters bøger heller aldrig ved siden af og “Dødsshowet” var ingen undtagelse.

  Jeg vil gerne vinde “Oprører”. Har længe kigget på denne serie

  God jul 🙂

 20. Tillykke med fødselsdagen på bloggen 🙂

  Pyh, det er svært at sige hvilken bog der har været den bedste i år. Men hvis jeg skal sige en som rørte noget i mig så må det være Dan Browns Inferno. Selv om jeg ikke syntes, den var nær så god som de andre bøger i serien om Robert Landon, så var den alligevel spændende og efterlod mig med tanken, ja hvad nu hvis det kunne ske.

  Jeg vil gerne vinde den første bog i serien. Jeg har overvejet den et stykke tid for har hørt så meget godt om bøgerne og forfatteren bag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *