Weekend Reads #40: Uge 39

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Denne uge har været lettere travl, og det bliver ikke rigtig bedre i weekenden. I dag skal jeg nemlig aflevere min praktikkontrakt, som er en af de ting, jeg især har arbejdet på i løbet af ugen. Derudover skal jeg på næste fredag aflevere første opgave i mit praktikforløb. Det er en portfolioopgave på 7-10 sider, som egentlig ikke har stresset mig før. Men jeg er så forvirret over, hvad den helt konkret skal indeholde, så jeg er begyndt at blive lidt nervøs for den. Min weekend er dog hovedsageligt afsat til arbejdet med den, så mon ikke det går? Om ikke andet har jeg i hvert fald en sød vejleder, som nok skal kunne give mig en god omgang feedback på den efterfølgende.

Men det betyder også, det nok ikke bliver til så meget læsning eller andet sjov i weekenden. Udover når jeg lige skal holde et par pauser hist og her, som ikke involverer at lege med Tim. Men de små pauser håber jeg så i den grad også på at få udnyttet. I hvert fald til bare at få læst en smule – også selvom det f.eks. er billedebøger. Jeg har nemlig en god stak, der ligger og venter på mig, ellers vil jeg bare gerne læse, og det skal jeg altså også.

Hvad skal du i weekenden?

2 thoughts on “Weekend Reads #40: Uge 39

  1. Har også sat noget tid af til at læse denne weekend. Har virkelig ikke læst særlig meget denne måned og savner det. Der skal dog også laves lidt praktiske ting undervejs 😉

    Pøjpøj med praktikforløbet!

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *