Weekend Reads #12: Uge 2

I indlægskategorien “Weekend Reads” vil jeg hver fredag vise jer min #fredagsbog, samt hvad jeg ellers planlægger at læse henover weekenden. Desuden vil jeg fortælle lidt om mine generelle weekendplaner, samt hvorfor det netop er de udvalgte bøger, jeg vil give mig i kast med.

Min læselyst er vidst efterhånden ved at komme tilbage på et ordentligt niveau. Jeg har i hvert fald opnået et niveau, hvor jeg rent faktisk har lyst til at læse, og ikke bare føler mig tvunget til det. Desuden bliver jeg igen fanget af bøgerne på den der måde, hvor det er nærmest umuligt at lægge dem fra mig igen. Det hjælper dog nok også på det, at jeg har læst nogle rigtig gode bøger i løbet af de sidste tre ugers tid. Samtidig med at 2017 er startet ret godt ud læsemæssigt.

Jeg regner derfor også med, at jeg skal læse en del i weekenden. Jeg er nemlig pt. i gang med “Illuminae” af Amie Kaufman og Jay Kristoff, som er virkelig god! Den har masser af spænding, kærlighed, venskab og sci-fi, og jeg er ekstremt hooked. Faktisk er den eneste grund til, at jeg stadig mangler 200 sider i den, at jeg simpelthen har været for træt til at holde bogen de sidste par dage. Jeg har derfor holdt en lille pause med læsningen i den.

I dag startede jeg dog også på “Naboparret” af Shari Lapena. Jeg måtte jo hellere få udnyttet, at der rent faktisk var ordentlig solskin til at tage blogbilleder i. Og når jeg tager billeder, er jeg virkelig vild med at høre lydbog. Det gør nemlig, at jeg føler, jeg får udnyttet tiden endnu bedre. Jeg var dog ikke i gang med nogen, og skulle derfor tage en hurtig beslutning om, hvilken jeg skulle høre. “Naboparret” er en bog, jeg har ventet spændt på, og derfor faldt valget ret hurtigt på den. Noget jeg er så glad for. Bogen er nemlig virkelig spændende, og jeg må bare vide, hvordan det hele hænger sammen. Derfor skal jeg helt klart også høre videre i den i løbet af weekenden. Faktisk er jeg også så hooked på den, at jeg sidder og lytter til den, mens jeg skriver dette indlæg. 😉

Weekenden står dog også på eksamenslæsning, så jeg kan være bare nogenlunde klar til på tirsdag. Og så påtænker jeg at få gået et par gode lange ture. Hvilket selvfølgelig gerne skal gøres med “Naboparret” i ørene. Jeg kan nemlig mærke, at min ryg og lyske er begyndt at være lidt træls, så jeg må nok hellere få lidt gang i den lette motion. Ellers tænker jeg, at jeg ender med at være lidt for smadret til juni. Endvidere overvejer jeg ret meget, om weekenden skal skydes i gang med en gyserfilm. Datoen lægger jo ret meget op til det.

Hvad skal I lave i weekenden?

4 thoughts on “Weekend Reads #12: Uge 2

  1. Illuminae er altså også skøn 🙂

    Jeg skal til nytårskur (også kendt som julefrokost, der blev lavet om til nytårskur, da ingen kunne i december), og så skal jeg forhåbentlig læse en masse!

    Hav en rigtig god weekend ♥

    Mvh.
    Den lille Bogblog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *