Vinderen af fødselsdagskonkurrencen

Vinderen af fødselsdagskonkurrencen

Først skal der lyde et stort tak for alle de fine fødselsdagshilsner, I er kommet med. Jeg har smilet stort hver gang, der er dukket en ny kommentar frem.

Men nu til den heldige vinder af konkurrencen ifm. min fødselsdag. Jeg trak lod på god gammeldags manér med foldede sedler i en skål, og således blev den heldige vinder Malene. Jeg sender straks en mail afsted til dig. Jeg glæder mig til at se, hvilken bog den heldige vinder vælger.

Vandt du ikke konkurrencen? Frygt ikke! Jeg håber på snart at afholde en ny, og indtil da kan I jo deltage i denne, hvor I kan være så heldige at vinde hele Nattens Sanger-trilogien af Christina Bonde (bemærk dog at I skal deltage i bogbloggertræffet for at have mulighed for at vinde konkurrencen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *