“Kys mig langsomt” af Tammara Webber

Kys mig langsomtTitel: “Kys mig langsomt”
Forfatter(e): Tammara Webber
Serie: Contours of the Heart #1
Sideantal: 370
Forlag: Gyldendal
Udgivet: 12.8.2014
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Jacqueline er lige startet på universitetet, da hendes kæreste gennem tre år slår op med hende. Jacqueline er knust, og da hun endelig kommer lidt ovenpå og tager med veninderne til fest, bliver hun overfaldet på vejen hjem. Heldigvis kommer Lucas hende til hjælp. Lucas, den mystiske fyr som altid sidder og tegner under forelæsningerne. Lucas, den cool fyr med motorcykel, som ved, hvordan man slår fra sig. Lucas, den søde barista fra den lokale kaffebar. Lucas, den flotteste fyr på uni.

Jacqueline er forelsket. Og forelskelsen er gengældt. Eller er den? Lucas kan også være hemmelighedsfuld og fjern. Og midt i alt dette vil Jacquelines eks-kæreste have hende tilbage.

Jeg vidste ikke rigtig så meget om denne bog, og havde hørt en del blandede ting om den, jeg havde derfor ikke rigtig nogen forventning om, hvad jeg ville synes om den. Jeg glædede mig dog alligevel ret meget til at læse den.

Bogens historie var rimelig forudsigelig, og det var kun meget få gange, hvor den formåede at overraske mig. Alligevel elskede jeg den, og havde meget svært ved at lægge bogen fra mig. Historien formåede altså at fange mig fuldstændig alligevel, og egentlig synes jeg ikke, forudsigeligheden i den gjorde så meget. Min læseoplevelse blev i hvert fald på ingen måder ringere af det.

Bogen handler mest om kærlighed, men den berører samtidig også nogle lidt andre (og mørkere) emner som f.eks. voldtægt. Dette kunne jeg virkelig godt lide, da det var med til at give historien lidt mere tyngde, og samtidig synes jeg, emnerne blev berørt/behandlet på en rigtig god måde.

Bogens personer var fantastiske! Jeg elskede Jacquelines måde at være på, og synes hun var en rigtig god hovedperson. Jeg sad i hvert fald og heppede på hende gennem hele bogen, for hun havde virkelig kun fortjent at gode ting ville ske for hende. Samtidig synes jeg, hun havde en rigtig god udvikling gennem bogen. Derudover kunne jeg virkelig også godt lide Erin (Jacquelines veninde/roommate). Hun var simpelthen så sød, og den mest perfekte veninde man kunne ønske sig. Lucas kan jeg selvfølgelig heller ikke lade være med at nævne. Han var bare så perfekt og fuldkommen swoonworthy! Faktisk ville jeg ret meget ønske, at han ikke kun var en fiktiv fyr.

Bogen er inddelt i rimelig korte kapitler med et dejlig let sprog, som virkelig bare får læsningen til at flyde. Derudover bliver der både benyttet sms’er og mails som en del af historien, og jeg synes virkelig, disse er sat helt perfekt op. De står tydeligt markeret, men på en måde som på ingen måder forstyrre læsningen.

Alt i alt var det en super skøn bog, som jeg efter endt læsning med det samme havde lyst til at genlæse! Og genlæse den, det kommer jeg helt sikkert til at gøre; den er med det samme røget direkte ind på min liste over yndlingsbøger.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


One thought on ““Kys mig langsomt” af Tammara Webber

  1. Pingback: Nyt i reolen #28 |

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *