Vind “Vi var løgnere” af E. Lockhart

IMG_5129 - Kopi - Kopi - Kopi - KopiJeg har lige læst og anmeldt Vi var løgnere af E. Lockhart (læs min anmeldelse her); en bog jeg har glædet mig til fra allerede før, den overhovedet udkom på engelsk sidste år. Bogen fik nemlig helt ekstremt meget ros, og blev hypet længe før dens udgivelse. Og selvom jeg normalt ikke er alt for begejstret for hypede bøger, så var der noget ved denne, som gjorde mig meget nysgerrig efter at læse den. Jeg havde dog alligevel af en eller anden grund ikke fået det gjort.

Men så var Høst & Søn så søde at sende mig et eksemplar af bogen, som lige er udkommet på dansk, til anmeldelse, og så måtte jeg bare læse den med det samme. Jeg kunne i hvert fald på ingen måder lade bogen være, da jeg pakkede den ud. Og jeg er så glad for, at jeg har fået den læst – også selvom læseoplevelsen kom til at virke en smule flad for mig. Det er nemlig uden tvivl en meget læseværdig bog, jeg virkelig vil anbefale.

Jeg var dog så heldig, at jeg faktisk endte med at modtage hele to eksemplarer af bogen fra Høst & Søn, og da jeg ikke ved, hvad jeg skal bruge to til, så giver jeg ét af eksemplarerne væk til én af jer! Bloggen har nemlig næsten også lige ramt 200 følgere på Bloglovin’ (tusinde tak!!), og det bliver jo nødt til at blive fejret bare en smule.

Hvis du har lyst til at deltage i konkurrencen om ét eksemplar af Vi var løgnere af E. Lockhart, så smid en kommentar til dette indlæg, hvori du husker at skrive din mail. Hvad der ellers står er helt op til dig, men du må meget gerne skrive lidt om, hvilke bøger du planlægger at læse i sommerferien. Desuden skal man følge bloggen på Bloglovin’, og have en dansk adresse jeg kan sende præmien til.

Konkurrencen slutter mandag d. 15/6 2015 kl. 12.00.

42 thoughts on “Vind “Vi var løgnere” af E. Lockhart

 1. Jeg har bare hørt så, så, så meget godt om den her bog, men af en eller anden grund har jeg aldrig fået købt den, så det ville være en fantastisk præmie! ??
  Min email er mycowpillow@gmail.com

 2. Uha har hørt godt om denne bog, så den ville jeg da gerne læse. I min sommerferie skal jeg læse “drengen der holdt op med at græde” af Nini Schulman ? Den står bare der og venter på min hylde ❤️

  Peacefulangel82 @ gmail.com (husk at samle den)

 3. Vidste ikke den allerede var udkommet på dansk. Den ville være perfekt læsning, nu det er sommer, og jeg lige er gået på barsel 🙂

  1. Gud jeg må være virkelig træt, staver virkelig dårligt og kan også se at der mangler ord, ups ?

 4. Åh, sikke en lækker giveaway, jeg har længe haft mine øjne på den engelske udgave af denne bog, så det ville være så lækkert at vinde. Så har jeg også noget til sommerferien.

  astrid.p@hotmail.dk

 5. Jeg er igang med at læse Jussi Adler-olsen’s serie om afdeling q så jeg har planer om at læse de sidste 3 bøger i serien.

 6. Jeg ville meget gerne læse denne bog i sommerferien,den har jeg ikke læst endnu. 🙂

 7. Sikke en skøn præmie – det ville være dejligt med noget nyt læsestof til sommerferie!
  Jeg vil rigtig gerne læse Camilla Läckbergs seneste krimi. 🙂

 8. Lækker præmie! Har virkeligt hørt meget godt om den her bog, men har desværre ikke selv fået anskaffet mig den (:

  Jeg har planer om at læse “Amy and Roger’s Epic Detour” og “Second Chance Summer” af Morgan Matson, så snart de kommer med posten. Det virker som de helt perfekte sommerbøger! Derudover gad jeg godt læse “Maybe Someday” af Colleen Hoover og måske også den tredje af Morgan Matsons bøger; “Since You’ve Been Gone.” Den virker også som perfekt strandlæsning! (;

  celine-hein@hotmail.com

 9. Jeg skal altså også have fundet ud af hvad den her bog handler om – og det ville da være så skønt at vinde den her 🙂

  benteskou (a) gmail.com

 10. Sikke en lækker præmie. Kan efterhånden se på bl.a. Goodreads, at der er mange der har læst den efterhånden – og også mange der har været glade for den. Derfor kunne den være super-fed at vinde, så man kunne være lidt med i snakken 🙂

  Jeg har ikke de helt store planer for sommerens læsning endnu. Jeg kunne dog godt tænke mig, at få læst nogle gode krimier 🙂

 11. Jeg skal læse Lena Dunham’s “Not that kind of Girl” og Raymond Carver’s “Begyndere” og jeg GLÆDER mig. Denne ville være en rigtig god addition til samlingen og ville være en fryd at vinde. Krydser fingre. God søndag!

 12. Tja nu planlægger jeg jo at læse Vi var løgnere – den har fået ret gode anmeldelser flere steder 🙂

 13. Jeg har endnu ikke planlagt ferielæsningen, men har læst meget godt om Vi var løgnere, så det kan da sagtens være at den kommer på læselisten

  billedorthe(at)gmail.com

 14. Jeg er endnu ikke nået så langt ift. planlægning af sommerferielæsning – der er lige en eksamen, der skal overstås først, men plejer altid at læse en Mari Jungstedt-krimi, så det skal jeg nok også i år. Men hvad jeg derudover skal læse er endnu uvist, bortset fra denne her, hvis jeg er så heldig at vinde den 😉

  menirtak (a) gmail.com

 15. Tror nu jeg venter med at købe den, det kunne jo være jeg var så heldig at vinde den lige her

 16. Deltager!! Den står på Stoner, og så ser vi ellers hvad sommeren bringer
  koldfoer12 (a) hotmail.com

 17. Håber på en god bog til sommer læsning på terassen hvor sommerferien i år skal tilbringes

 18. Glæder mig SÅ meget til at få sommerferie, så jeg endelig får tid til at læse lige det jeg har lyst til 🙂
  Min sommerlæsnings-stak består i øjeblikket af Paper Towns af John Green, Tess of the D’Urbervilles af Thomas Hardy og Good Morning, Midnight af Jean Rhys 🙂
  bjork.egholm@hotmail.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *