Status på sommerferielæsningen #2

Som skrevet i mit sidste status-indlæg, som kan ses her, har jeg valgt at udskifte nogle af bøgerne på min liste over bøger, jeg skal læse i ferien. Der er flere grunde til hvorfor, men den største grund må være, at jeg simpelthen ikke har lyst til at læse dem lige nu.

Den første ændring, jeg har valgt at lave, er ikke særlig stor, men i får den lige alligevel. På min liste har der stået således: “Freddy & Monstrene af Dennis Jürgensen (eller i hvert fald bare en af dem)”. Jeg har valgt, at jeg ikke har lyst til at læse alle fem bøger i serien, men kun den første Balladen om den forsvundne mumie, som jeg faktisk allerede har læst.

Derudover har jeg valgt at skifte to bøger ud. Jeg har valgt at udskifte Bunker 137 af Michael Kamp og World War Z af Max Brooks. Bunker 137 startede jeg på i starten af ferien, men jeg kunne virkelig ikke komme ordentlig ind i den, og derfor har jeg valgt at vente med den. World War Z har jeg læst mange anmeldelser af på det sidste, og jeg har udfra disse fået et indtryk af, at det er en bog, der kræver tid og opmærksomhed. Derfor har jeg valgt at udskyde denne til et tidspunkt, hvor jeg ikke læser så meget.

De bøger, jeg har valgt at bytte dem ud med, er følgende:

  • Sort sne falder af Michael Katz Krefeld
  • Carrie af Stephen King
  • Amok af Stephen King

Jeg skrev jo om i mandags i indlægget her, at jeg gerne ville læse noget af Stephen King på et tidspunkt, og lige siden har jeg haft en virkelig stor lyst til at begynde. Derfor har jeg bestilt de to ovenstående bøger hjem fra biblioteket, og jeg glæder mig helt vildt til at begynde på dem. Begge er ikke særlig lange, derfor har jeg valgt dem begge. Sort sne falder af Michael Katz Krefeld fik jeg helt vildt meget lyst til at læse, da jeg færdiggjorde Protokollen, så den blev med det samme bestilt på biblioteket og tilføjet til listen.

Jeg er virkelig glad for min ændring af min liste, for jeg har ikke lyst til at være tvunget til at læse bøger, som jeg egentlig ikke har lyst til at læse lige nu. Jeg kan godt lide at være lidt spontan med mit bogvalg, og derfor er jeg også rigtig glad for, at jeg bare kan rette i listen, som jeg lyst til. Dens formål er jo bare at få mig til at læse lidt mere.

2 thoughts on “Status på sommerferielæsningen #2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *