“Server” af Peter Griffin

ServerTitel: “Server”
Forfatter(e): Peter Griffin
Serie:
Sideantal: 222
Forlag: Politikens Forlag
Udgivet: 23.3.2012
Læst på: Dansk

De ledte efter sandheden, de fandt den største løgn.

Året er 2030, og verden er ikke, som den var før krigen. Internettet er forsvundet, computere og mobiler er væk, og folk hører deres musik på kassettebånd.

I seks år har Philips far ledt efter en hemmelig serverpark, hvor al viden fra den gamle verden ligger gemt. Men netop da han afslører, at han har fundet serverne, bliver han ramt af en blodprop, og Philip ved med det samme, at det ikke er tilfældigt.

Sammen med sin kæreste Amy starter Philip nu en hæsblæsende jagt for at finde frem til de skjulte servere, men nogen er lige i hælene på dem. Serverne gemmer nemlig på en hemmelighed, der er langt større, end Philip nogensinde kunne forestille sig.

Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til bogen, udover at historien lød spændende. Det var den dog ikke rigtig.

Historien havde potentialet til at være virkelig god og spændende, men det synes jeg ikke, den var. Faktisk kedede den mig mest af alt bare, og jeg overvejede flere gange, om jeg overhovedet gad at læse den færdig.

Jeg synes, tempoet i starten gik alt for langsomt, og jeg manglede virkelig at få noget konkret information. Det blev lidt bedre ca. midtvejs, men slet ikke nok til, den kunne holde min koncentration.

Personerne virkede meget overfladiske – man kom ikke rigig ind under huden på dem. Jeg var derfor også ret ligeglad med, hvad der ville ske med dem. Hvilket også var med til at kede mig endnu mere – for så var der jo i princippet ikke nogen grund til at læse videre.

Bogens sprog var sådan set fint nok, og bogen var dejlig letlæselig. Desuden synes jeg trods alt, historien blev bygget fint nok op, og havde en okay afslutning. Den var bare slet ikke mig.

Bedømmelses hjerter - 1 ud af 5


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *