“Samlerne” af Michael Kamp

SamlerneTitel: “Samlerne”
Forfatter(e): Michael Kamp
Serie: –
Sideantal: 252
Forlag: Tellerup
Udgivet: 12.1.2015
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Thomas er en plaget mand.
Det begynder med huller i hukommelsen.
Så følger synerne og de vågne mareridt.
En overnaturlig trussel har invaderet familiens hjem,
og snart er Thomas fanget i en labyrint af desperation og rædsel.
Hvordan kan han beskytte sin familie mod noget han ikke kan se?

Jeg har tidligere læst både en virkelig god bog og en noget kedeligere bog af Michael Kamp, og vidste derfor heller ikke helt, hvad jeg kunne forvente af denne bog. Den lød dog rigtig spændende, og efter at have læst flere rosende ord om den, var der ingen tvivl om, at jeg også selv blev nødt til at se, om den kunne leve op til den første bog, jeg læste af Kamp. Det kunne den dog desværre ikke helt, men det var alligevel en god middelmådig læseoplevelse, som jeg er glad for, jeg har oplevet.

Bogens historie begyndte rigtig godt, og jeg var fuldstændig hooked. Jeg fandt plottet virkelig spændende, og følte bogen havde den helt perfekte potion uhygge. Desuden vendte siderne nærmest sig selv, hvilket altid er et godt tegn. Omkring midten af bogen begyndte jeg dog at kede mig ret meget, og jeg kunne slet ikke holde fokus på bogens handling. Den bliver nemlig meget mærkelig og forvirrende, hvilket i egentlig giver god mening ift. plottet, men det fungerede bare slet ikke for mig, og der var flere tidspunkter, hvor jeg desværre måtte kæmpe lidt for ikke bare at klappe bogen sammen.

Bogens personer kunne jeg ret godt lide. De virkede ret ægte, og havde ret troværdige reaktioner (i hvert fald i starten, hvor der endnu ikke skete alt for mærkelige ting). Desuden kunne jeg ret godt lide den måde, som Thomas reagerede på igennem hele historien. Jeg følte i hvert fald virkelig med ham, og var i gennem det meste af historien ret interesseret i at finde ud af, hvad der egentlig skete med ham.

Alt i alt var det en lidt blandet oplevelse, men alligevel en læseoplevelse, som jeg på ingen måder fortryder. Jeg ville dog bare have ønsket, den havde holdt niveauet fra starten hele vejen igennem.

Bedømmelses hjerter - 3 ud af 5

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *