På mandag, på mandag, på mandag!

På mandag, på mandag, på mandag!På mandag skal min eksamensopgave afleveres, og jeg er dermed ikke længere i projekthelvede!

Jeg har ikke helt sommerferie endnu, da jeg også har en aflevering d. 10, og mundtlig eksamen derefter. Afleveringen til d. 10 er dog en portfolio, og er derfor skrevet over det sidste år; den skal derfor bare rettes en smule, og så skal jeg skrive et reflektionsnotat på 2-3 sider – altså noget som burde kunne klares på et par timer. Den mundtlige eksamen er desuden heller ikke noget, der kommer til at tage lang tid at forberede mig til, da jeg ‘bare’ skal op og forsvare mit projekt. Der skal altså bare laves en fremlæggelse.

Dette vil altså sige, at jeg nærmest har sommerferie fra på mandag! Og nøj hvor jeg glæder mig. Jeg har nemlig så mange bøger, jeg vil læse NU! En stor del af næste uge (og de næste mange uger) skal derfor også helt sikkert bruges på læsning.

Jeg har allerede fundet en god stak frem, som bare har ligget og tigget mig om at blive læst de sidste par uger. Og det er derfor også disse (og et par andre som er på vej i posten/fanget på posthuset), der får lov til at blive læst først, og som forhåbentlig kan gøre mig i rigtig godt læsehumør op til den ‘rigtige’ start på min sommerferie.

Men indtil min ‘frihed’ på mandag, så knokler jeg videre på min opgave, hvilket bloggen nok stadig kommer til at bære præg af. Men de fleste af jer, er vel også i gang med forskellige eksamener alligevel?

4 thoughts on “På mandag, på mandag, på mandag!

    1. Mange tak! Og ja, det er skønt – selvom det ikke som sådan er rigtig sommerferie endnu, da jeg jo stadig mangler to eksamener. Men bare det at få lidt mere frihed bliver SÅ rart! 🙂

  1. Åh, hvor skønt, at du er færdig på mandag allerede! Jeg afleverer min sidste eksamen d. 4 juni, så jeg har lige en halvanden uge tilbage. Jeg glæder mig virkelig meget. Ligesom dig har jeg også en hel stak bøger, som jeg gerne vil i gang med, men som eksamensræset har gjort umuligt for mig.. Øv. Men sådan er det vist bare.

    1. Efter på mandag har jeg jo stadig to eksamener, så i princippet er jeg først helt færdig i slutningen af juni – men det er nu stadig skønt at få noget mere frihed! 🙂 Jeg forstår virkelig også godt, at du glæder dig til, du er færdig. For ja, bøgerne (i hvert fald frilæsningsbøgerne) bliver desværre ret nedprioriteret i eksamensperioderne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *