Jeg ønsker mig #21

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne uges bog udkommer først d. 12. juni, men alligevel er jeg allerede virkelig hooked på den! Den lyder simpelthen så spændende, samtidig med den lyder virkelig intens og skræmmende – hvilket i min verden lyder som en perfekt kombination! Derudover virker den til at være ret mindblowing, og sådanne bøger er jo for det meste også ret fede. Der er i hvert fald ingen tvivl om, det er en bog, som jeg virkelig gerne ville læse lige nu!

Bogen, jeg snakker om i denne uge, er The Merciless af Danielle Vega.

Jeg ønsker mig #21Forgive us, Father, for we have sinned

Brooklyn Stevens sits in a pool of her own blood, tied up and gagged. No one outside of these dank basement walls knows she’s here. No one can hear her scream.
 
Sofia Flores knows she shouldn’t have gotten involved. When she befriended Riley, Grace, and Alexis on her first day at school, she admired them, with their perfect hair and their good-girl ways. They said they wanted to save Brooklyn. They wanted to help her. Sofia didn’t realize they believed Brooklyn was possessed.
 
Now, Riley and the girls are performing an exorcism on Brooklyn—but their idea of an exorcism is closer to torture than salvation. All Sofia wants is to get out of this house. But there is no way out. Sofia can’t go against the other girls . . . unless she wants to be next. . . .
 
In this chilling debut, Danielle Vega delivers blood-curdling suspense and terror on every page. By the shockingly twisted end, readers will be faced with the most haunting question of all: Is there evil in all of us?

4 thoughts on “Jeg ønsker mig #21

    1. Både og. Altså det er nok ikke lige den handling, man tænker på som det første, når man ser coveret. Men samtidig synes jeg alligevel, det passer meget godt med pentagrammet og det omvendte kors i navnet. Jeg ville dog nok ikke have valgt pink, men det fanger da 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *