Nyt samarbejde

Nyt samarbejdeJeg har indgået et nyt og spændende samarbejde med Liveboox, der går ud på, at jeg engang imellem vil anmelde forskellige bøger for dem på deres bogblog Blogboox.

Det er ikke noget, der som sådan kommer til at have indflydelse på min ‘almindelige’ blogging herinde. Jeg vil stadig skrive en masse anmeldelser, der vil blive udgivet her, og jeg vil samtidig også stadig skrive indlæg om læsning og bogglæde. Og alle de andre forskellige emner, jeg plejer at tage op.

Den eneste forskel der rigtig vil være er, at jeg nogle gange kommer til at linke til min anmeldelse på Blogboox. Dette være sig i f.eks. mine indlæg om månedens læsning, og under mit arkiv med anmeldelser, vil der kommer et nyt punkt, hvor man vil kunne finde alle de anmeldelser, jeg har skrevet for Blogboox.

Jeg regner med, jeg kommer til at anmelde bøger i alle mulige forskellige genrer – præcis som jeg gør herinde. Jeg læser jo rigtig mange forskellige bøger. Desuden vil mine anmeldelser derinde selvfølgelig stadig indeholde 100% mine egne meninger og holdninger. Så hvis jeg ikke kan lide en bog, vil det komme til udtryk – præcis som min begejstring vil komme til udtryk, hvis jeg elsker den.

Min første anmeldelse er oppe på bloggen nu, og I kan finde den lige her. Det er en anmeldelse af Når hr. Hund bider af Brian Conaghan. En bog som jeg på ingen måder var specielt begejstret for, selvom jeg egentlig var sikker på, jeg ville komme til at holde af den.

2 thoughts on “Nyt samarbejde

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *