Nyt i reolen #61: April

Jeg havde faktisk ikke rigtig troet, at april ville byde på nogen nye bøger overhovedet. Eller jo, måske én enkelt. Ikke fordi måneden ikke bød på en god del spændende udgivelser, men ganske enkelt fordi jeg simpelthen har fået så mange interessante bøger i løbet af de sidste par måneder. Jeg vil derfor gerne have dem læst, før jeg tilføjer alt for mange flere til mine hylder.

Dog kom der altså et par eller tre tilføjelser til min samling. Men at holde det til kun tre på én måned, synes jeg nu egentlig også er helt fint. Så er der i hvert fald en chance for, jeg også kan nå at læse bøgerne inden alt for længe. Hvilket jeg siger velvidende, at jeg kun har læst én af de tre bøger, jeg anskaffede mig i løbet af april. Men jeg er nu alligevel også glad for de to andre, hvoraf det slet ikke var planen, at den ene rent faktisk skulle bo herhjemme.

Først og fremmest så har jeg modtaget “Vores kemiske hjerter” af Krystal Sutherland til anmeldelse fra Lovebooks. En bog jeg faktisk selv spurgte efter, da jeg bare måtte have den hjem i samlingen. Lovebooks havde nemlig solgt bogen helt utroligt godt via deres sociale medier, så jeg kunne slet ikke vente med at få fingre i den. Det er derfor også den bog, jeg allerede har læst, og hvor var den virkelig fin. Den blæste mig ikke bagover, men jeg nød den i fulde drag.

Derudover har jeg selv købt “Åndeløs” af Brittainy C. Cherry, som udkom for et par uger siden. Det var egentlig ikke en bog, jeg havde forventet, jeg ville købe. I hvert fald ikke sådan lige med det samme. Alligevel endte jeg faktisk med at forudbestille den, som en lille Påskegave til mig selv (ja, alle undskyldninger kan bruges). Jeg læste nemlig noget om den en dag, og det fangede mig så meget, at jeg slet ikke kunne lade være med at klikke den hjem. Jeg håber derfor også meget på, jeg kan få den læst i løbet af maj. Jeg glæder mig nemlig helt vildt.

Til sidst har vi “The Secret Garden” af Frances Hodgson Burnett i den fineste udgave fra Folio Society. Og nej, jeg har selvfølgelig ikke noget billede af den, da jeg glemte at tage et, før jeg efterlod den hos mine forældre på Fyn. Jeg lover dog, der kommer et på Instagram, så snart jeg bliver genforenet med den. Jeg havde egentlig ikke tænkt, at jeg nogensinde skulle eje noget fra Folio Society. Altså deres bøger er da virkelig pæne, og kvaliteten er i den grad noget for sig selv. Men alligevel er de bare ikke helt mig. Men så stødte jeg på “The Secret Garden” på et loppemarked, og så kunne jeg altså ikke stå for den. Jeg satte den egentlig først tilbage på hylden, men blev enig med mig selv (og A), at jeg nok ville fortryde det, hvis jeg ikke købte den. Og det havde jeg helt sikkert gjort. Især fordi jeg endte med at få den til 10 kr. Jep, det er helt vanvittigt! Men den pris gør mig bare endnu gladere for den. Desuden har jeg hørt så meget godt om selve historien, hvilket jo bare trækker det hele op. Jeg glæder mig i hvert fald til en dag at dykke ned i den.

Har du fået nogen interessante bøger ind ad døren i april?

One thought on “Nyt i reolen #61: April

  1. Man kan virkelig gøre fantastiske fund på et loppemarked, og glæden er ofte så meget større, da man føler sig så vidunderligt heldig, når den rigtige titel dukker op 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *