Nyt i reolen #48

#48Det er evigheder siden, jeg sidst har postet en book haul. Et faktum jeg egentlig ikke havde tænkt så meget over, før jeg satte mig til at skulle lave dette indlæg. Det viste sig nemlig, at jeg havde lidt mange bøger, jeg mangler at vise frem. Jeg viser derfor kun et udsnit frem i dette indlæg, og så regner jeg med at resten kommer i et eller to indlæg inden så længe.

Først og fremmest vil jeg dog gerne vise en lille stak af de anmeldereksemplarer frem, som søde forlag har sendt mig fornyligt. Det er langt fra alle, jeg viser frem her, men resten kommer som sagt senere. Gyldendal har været så søde at sende mig et eksemplar af “Rød dronning” af Victoria Aveyard, og “Girl Online: På turné” af Zoe Sugg; to bøger som jeg virkelig glæder mig til at læse. I forbindelse med #OffCampusDK var Gyldendals søsterforlag, Flamingo, også så flinke at sende en fin bogpakke indeholdende “Aftalt spil” og “Lagt på is” af Elle Kennedy samt lidt merchandise til både mig og Irene. Bøgerne er læst, og der kommer forhåbentlig snart anmeldelser af dem. Men indtil da kan jeg fortælle, at de virkelig kan anbefales.

Desuden har jeg modtaget et anmeldereksemplar af “99 dage” af Katie Cotugno fra Carlsen, og et eksemplar af “Som stjernerne står” af Cora Carmack fra LOVEBOOKS. Begge bøger er nogle, som jeg heller ikke rigtig kan vente med at læse. Jeg tænker nemlig, at de helt sikkert gør sig godt nu her, hvor foråret sådan rigtig er begyndt at bryde igennem.

De to resterende bøger har jeg fået af Turbine, som altid er så venlige at sende mig bogpakker. Jeg er især glad for at have fået “Regnen” af Virginia Bergin, da den faktisk har stået på min ønskeliste rigtig længe. Den lyder nemlig ret interessant.

#48.1Som så mange andre, faldt jeg også i Arnold Buscks udsalgsfælde. Jeg købte dog kun ét tilbud til deres udsalg, men det var så også syv bøger. Jeg købte nemlig “Septimus Heap”-serien af Angie Sage, da jeg simpelthen ikke kunne stå for prisen. Især ikke fordi jeg har kigget på bøgerne før, og jeg havde en kæreste der mente, at dem måtte vi bare eje. Så det blev vi jo næsten nødt til. 😉

#48.2Som jeg har skrevet om tidligere, så har Arnold Busck udvidet deres byttebogsordning til nu at være i alle deres butikker. Dette betyder, at jeg har mulighed for at benytte mig af ordningen meget mere end før, da jeg nu har en byttebogsreol i min lokale butik. Og det benytter jeg mig virkelig af! En del af ovenstående bøger kommer derfor fra Arnold Bucks byttebogsreol. “Harry Augusts første femten liv” af Claire North er f.eks. fundet på en af disse reoler, hvilket jeg er super glad for. Den udkom nemlig for ikke så længe siden, så jeg havde slet ikke forventet at kunne finde den som byttebog. Men det er jo netop det, der er så fedt ved konceptet; at man netop kan komme hjem med noget, som man har ønsket sig, men som en anden måske ikke har været specielt begejstret for.

Udover at have benyttet mig af Arnold Buscks byttebogsordning har jeg også været til Bogbyttemarked. Dette var endnu engang et virkelig fedt arrangement, og der kom rigtig mange mennesker forbi. Hvilket gjorde at der også kom mange forskellige bøger i puljen. Jeg kom derfor hjem med en god lille stak blandede bøger. Nogen som jeg ikke anede, jeg ville have (men det ville jeg), og en del som jeg længe har haft lyst til at tilføje til min samling.

#48.3Jeg har endvidere tilføjet en god lille stak bøger til min Jürgensen-samling. Det startede med, at Louise fandt “Drager, damer & dæmoner” af Mathias F. Clasen, som er en form for guide til Jürgensens forfatterskab og “Maskiner sanser ikke hud”, og spurgte mig om jeg ville have dem. Og selvfølgelig ville jeg det. Desuden bestod et af tilbuddet til Bog & Idé’s bogudsalg af sampakken af “Krøniker fra Kvæhl”, og da jeg endda fandt den sat yderligere ned med 25%, så skulle den med mig hjem. Lige før Påske solgte Katja ud af nogle af sine bøger, hvilket betød, at jeg selvfølgelig købte en god stak. Det er jo svært at lade være, når bøgerne kun koster 10 kr. stk. Og det er helt umuligt at lade være, når hun havde en af de serier, jeg manglede i samlingen.

Har I købt eller fået nogen spændende tilføjelser til jeres bogreoler på det seneste?

6 thoughts on “Nyt i reolen #48

 1. Wauw nogle lækre bøger du har fundet på byttereolen! Ret stor misundelse herfra. Jeg har endnu ikke nået ned forbi jeg tjekke vores lokale reol ud, hvilket er en stor fejltagelse, men jeg bliver bare ved med at glemme det. Må snart derned og kigge! 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Jeg ville helt sikkert også være misundelig på mig, hvis det ikke var mig selv, der havde fundet bøgerne 😉 Du må helt sikkert lige huske at kigge forbi. Man ved jo aldrig, hvad man støder på, og måske står lige den bog, du mangler, og venter på dig 🙂

 2. Septimus Heap-bøgerne kan varmt anbefales til højtlæsning! Min allerkæreste og jeg har i hvert fald nydt at læse de fire første højt for hinanden (jeg regner med, at vi går i gang med 5’eren i sommerferien). Især rapportrotten er sjov at lægge stemme til, men mit yndlingsvæsen i serien er nu kælestenen 😀

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Mange tak for tippet! Jeg skal helt sikkert lige prøve at se, om jeg måske kunne lokke min kæreste til noget højtlæsning – det kunne jo være så hyggeligt 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *