Nyt i reolen #46

TestEn af grundene til, at jeg gerne vil holde styr på, hvilke bøger jeg køber, og måske dermed også købe lidt færre er, at mine reoler virkelig bugner med interessante bøger. I løbet af de sidste par år, hvor jeg rigtig er begyndt at tilføje bøger til min samling, er denne blevet rimelig stor. Dette gør mig ikke som sådan noget, da jeg jo elsker at have ulæste bøger stående; men så lidt alligevel. Sagen er nemlig således, at jeg jo netop har rigtig mange ulæste bøger i min samling, som jeg virkelig glæder mig til at læse. Men jeg når sjældent til disse, da jeg jo også er meget interesseret i alle de nye bøger, jeg får ind ad døren.

I dag er der dog en ny book haul på bloggen. I løbet af de sidste to måneder har jeg jo alligevel fået lidt nye bøger hjem til samlingen, og de skal helt sikkert også vises frem. Især fordi det nok bliver en af de sidste større book hauls – i hvert fald for nogle måneders tid, dog med én undtagelse i form af mine boglige julegaver, som I nok snart skal få at se. De er nemlig ikke inkluderet i denne book haul, da de fleste af dem stadig befinder sig hos mine forældre på Fyn.

Denne omgang bøger er en blanding af gaver og anmeldereksemplarer fra forskellige forlag, samt et par præmier fra konkurrencer, jeg har været så heldig at vinde. Og så er der også et par enkelte gaver i blandt, herunder min julegave til mig selv – for ja, man bør altså altid købe mindst én boglig julegave til sig selv.

 • 21 måder at dø af Sarag Engell: Gave fra min Secret Santa.
 • Pulsens koordinater af Nanna Lundgaard Arbøl: Anmeldereksemplar fra Copenhagen Storytellers.
 • Dø igen af Tess Gerritsen: Gave fra Irene.
 • Bedemandens hemmelighed (#Nekromathias #1) af Michael Kamp: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Alt godt fra graven (#Nekromathias #2) af Michael Kamp: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Gas og gespenster (#Nekromathias #3) af Michael Kamp: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Blodets bånd (Morika #3) af Sidsel Sander Mittet: Vundet hos breth design på Facebook.
 • Magtens pris (Dominic #2) af Pernille Vørs: Anmeldereksemplar fra forfatteren.
 • Lykken (After #4) af Anna Todd: Anmeldereksemplar fra People’s Press.
 • Det blå dyb (Vandflammernes Saga #1) af Jennifer Donnelly: Vundet hos Karin.
 • Dansende røde bjørne (Roland Triel #2) af Dennis Jürgensen: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • This is where it ends af Marieke Nijkamp: Købt selv.
 • Skyggesider af Christina Bonde: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Skæbnens kald (Dæmonherskerens arving #2) af H. W. Klaris: Anmeldereksemplar fra Tellerup.
 • Geminiderne (Spektrum #2) af Nanna Foss: Anmeldereksemplar fra Tellerup.

Hvilke bøger har I tilføjet til jeres samling i løbet af de sidste par måneder?

6 thoughts on “Nyt i reolen #46

 1. Altid dejligt med nye bøger til bogreolerne, men jeg kan godt forstå, at du også gerne vil nå at læse dem, du allerede har stående 🙂

  ‘Skyggesider’ har jeg tænkt mig at låne som lydbog i næste måned, og jeg er lidt spændt på, hvad jeg kan forvente mig af den. Jeg har et lidt blandet forhold til dansk fantasy.

  Jeg har kun købt én bog i denne måned, da jeg planlægger et lidt større bogindkøb i marts måned 🙂

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Ja, nye bøger er altid skønne – men det er nu også rart at få læst noget af det, som man allerede ejer 🙂

   Jeg har endnu ikke fået læst “Skyggesider”, men jeg har tidligere læst Bondes trilogi, og den var virkelig god. Hun skriver rigtig godt 🙂

 2. heldigvis kom der ikke mange nye til i december – men januar har budt på 10 anmeldereksemplarer. Så jeg løber ikke tør for læsestof lige foreløbig 🙂

 3. Til min helt egen læsning har jeg fået Kvinden i toget, Hambros Allé 7-9-13 og Ritt – alle tre var julegaver.
  Til min blog, min egen læsning og ikke mindst højtlæsning har vi fået fat i de to nye bøger om Eva Gorilla, den nye Vitello, Sigurd og de Nordiske Guder og Verdens farligste dyr.
  ELSKER nye bøger!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *