Nyt i reolen #45

#45Så er det book haul-tid igen! Selvom både bloggen og min læsning står en anelse stille for tiden, så betyder det bestemt ikke, at jeg ikke tilføjer nye bøger til min ellers totalt overfyldte reoler. Jeg er derfor også en del bagud med at vise jer, hvad jeg egentlig har tilføjet til min bogsamling i løbet af de sidste par måneder – men det skal nok komme på et tidspunkt.

Jeg er jo så heldig, at jeg får en masse skønne anmeldereksemplarer, men samtidig indeholder denne bunke af bøger også lidt bøger fra Bogbyttemarked, som blev afholdt for anden gang for nogle uger siden, og hvor jeg selvfølgelig var at finde endnu engang. Jeg elsker nemlig stadig virkelig idéen om, at bytte nogle af mine lidt mindre interessante bøger, til nogen jeg er mere begejstret for. Derudover har jeg købt én enkelt bog i løbet af den sidste måned – jep, du læste rigtigt! Kun én enkelt. Og så har Irene været så sød at give mig en lille gave, som jeg virkelig sætter pris på.

Selvom jeg faktisk kun har læst en enkelt af bøgerne i denne omgang, så er jeg vildt begejstret for at eje dem alle! Faktisk ville jeg lidt ønske, at jeg kunne læse dem alle sammen samtidig – det er jo helt enormt svært at vælge mellem dem.

 • Himmelnøglen af James Frey og Nils Johnson-Shelton. Anmeldereksemplar fra Bogreolen.dk.
 • Oceanet hvor grusvejen endte af Neil Gaiman. Anmeldereksemplar fra People’s Press.
 • Faldet af Anna Todd. Anmeldereksemplar fra People’s Press.
 • Himlen ved mine fødder af Jandy Nelson. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Den som han peger på af Lauren Beukes.
 • Nobody af Neil Gaiman.
 • 61 timer af Lee Child.
 • Jeg er døden af Chris Carter. Anmeldereksemplar fra Jentas.
 • Jeg levede af Gayle Forman. Anmeldereksemplar fra Gyldendal.
 • Mind games af Teri Terry. Anmeldereksemplar af Nyt Nordisk Forlag. (EDIT: Har lige opdaget, at jeg allerede har vist den frem før)
 • Jeg er her stadig af Clélie Avit. Anmeldereksemplar fra Lindhardt og Ringhof.
 • November 9 af Colleen Hoover.
 • Kærlighedsbreve til de døde af Ava Dellaira. Anmeldereksemplar fra Ordenes By.
 • The Secret of Ella and Micha af Jessica Sorensen.
 • En hjælpende hånd af Gillian Flynn. Anmeldereksemplar fra Gad.

Hvilke bøger har I tilføjet til jeres samling for nylig? Og hvilke bøger synes I, jeg skal læse først?

4 thoughts on “Nyt i reolen #45

  1. Jeg er stadig nærmest ikke nået til nogen af dem, men “Oceanet hvor grusvejen endte” står helt sikkert meget højt på min liste 🙂

   Åh, jeg har faktisk set det. Og mange tak for tagget! Af en eller anden grund troede jeg dog, at jeg havde lavet det – men det ser ikke umiddelbart sådan ud. Så jeg må da lige se af at komme i gang – tænker det godt kan gå, selvom det ikke er efterår længere 😉

 1. Hvor hyggeligt med en bog der hedder “November 9” – det er jo min fødselsdag xD
  Hvad handler den om?

  Jeg har netop tilføjet Maze Runner-trilogien, som jeg fik i fødselsdagsgave. Perfekt, da jeg skal nå at læse den i denne måned til min læseklub 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

  1. Det ved jeg faktisk ikke. Jeg vælger bevidst ikke at læse noget om handlingen i Hoovers bøger, da jeg gerne vil overraskes af dem. Men jeg har hørt rigtig meget godt om den 😀

   Ej, hvor godt timet! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *