Nyt i reolen #36

#36April har været en ret sløv læsemåned, men det betyder på ingen måder, at jeg ikke har fået tilføjet nye bøger til min samling. Jeg benyttede mig nemlig af Arnold Buscks byt-til-nyt tilbud, og kom dermed hjem med to nye bøger til én bogs pris. Desuden solgte Katja lidt ud af hendes bøger, og det kan jeg aldrig sige nej til. Hun sælger i hvert fald ofte en del bøger, som jeg længe har overvejet at tilføje til samlingen, hvilket hun også gjorde denne gang. Og således blev der sendt fem bøger fra Sjælland til Nordjylland.

Derudover er der kommet nogle skønne anmeldereksemplarer hjem, som jeg glæder mig meget til at læse. Især kan jeg på ingen måder vente på, jeg får tid til at dykke ned i Wonder af R.J. Palacio, som jeg har været så heldig at få tilsendt, selvom den officielt først kommer til efteråret.

Jeg forudbestilte også Confess af Colleen Hoover, før den blev udgivet i marts, men grundet forskellige problemer, nåede den først herhjem i midten af april. Den sidste bog var egentlig en fødselsdagsgave til den søde Irene, men den kom desværre skadet hjem fra Saxo, de var dog hurtige til at få sendt en ny afsted, og da min kæreste virkelig gerne ville læse The Giver Quartet af Lois Lowry, valgte jeg at beholde den skadede udgave. Indholdet fejler jo heldigvis ikke noget.

 • Mumitrolden. De tre næste romaner af Tove Jansson.
 • Det burde du have vidst af Jean Hanff Korelitz.
 • Blod på sneen af Jo Nesbø – Anmeldereksemplar fra Modtryk. Anmeldt her.
 • Blogbitch af Sara Kadefors – Anmeldereksemplar fra Høst & Søn.
 • Bogen om børnene i Bulderby af Astrid Lindgren.
 • The Giver Quartet af Lois Lowry.
 • Wonder af R.J. Palacio – Anmeldereksemplar fra Alvilda.
 • Confess af Colleen Hoover.
 • Poison Study af Maria V. Snyder.
 • Magic Study af Maria V. Snyder.
 • Fire Study af Maria V. Snyder.
 • 172 Hours on the Moon af Johan Harstad.

Har I købt/fået nye bøger hjem til samlingen i april? I så fald hvilke?

6 thoughts on “Nyt i reolen #36

 1. Jeg har faktisk ikke købt særlig mange bøger i April, kun et par stykker da jeg også lige nåede at benytte mig af Arnold Buscks tilbud, dog kun på et bog, men kom alligevel hjem med to. Et enkelt anmeldereksemplar, og så har jeg lige bestilt en lille portion bøger hjem fra BookDepository som jeg glæder mig til at få hjem. 🙂
  (Jeg har bare ikke fået vist alle de seneste bøger frem endnu.)

  1. Haha, det er så typisk, når man går ind i en boghandel. Det er bare så svært kun at komme ud med én 😉
   Uh, jeg glæder mig meget til at se, hvad du har bestilt hjem fra Book Depository 🙂

 2. ÅH, sikke mange dejlige bøger!

  Hallo hallo – så må din kæreste altså lige lave en anmeldelse af “The Giver” når han er done! (medmindre du selvfølgelig også vil læse og anmelde den).
  Jeg kan simpelthen ikke finde ud af om jeg skal læse den eller ej!

  1. Ja! 😀

   Ja, okay. Det glemte jeg selvfølgelig at skrive – men jeg har også selv planer om at få bøgerne læst. De har jo fået virkelig meget ros, og selvom jeg ikke sådan 100% ved, hvad de handler om, så glæder jeg mig meget til at dykke ned i dem. Og der skal selvfølgelig nok komme anmeldelse, når jeg og/eller kæresten har læst dem 🙂

 3. Det er mine study-bøger, eller det er det jo så ikke mere, men jeg solgte dem oprindeligt til Katja, sikke en turné de har fået 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *