Nyt i reolen #26

For ca. en måned siden sagde min kæreste, at jeg skulle købe en stak bøger for ca. sammenlagt £20, fordi jeg brokkede mig lidt over, at jeg ofte har lidt dårlig samvittighed, når jeg køber bøger. I den stak jeg fik bestilt hjem, befandt der sig fire bøger, som jeg længe har haft lyst til at læse. Derudover er jeg pt. på ferie hos mine forældre, så selvfølgelig er min yndlingsgenbrug blevet besøgt, og der er kommet lidt godter med hjem. Og endnu engang har søde folk også sendt lidt anmeldereksemplarer min vej.

#26

 • Say Her Name af James Dawson.
 • Warm Bodies af Isaac Marion.
 • Covet af Tracey Garvis Graves.
 • Second Chance Summer af Morgan Matson.
 • Amy & Roger’s Epic Detour af Morgan Matson.
 • Besat af Christina Bonde – Anmeldereksemplar fra forfatteren.
 • Vores ø af Tracey Garvis Graves
 • Der hænger en engel alene i skoven af Samuel Bjørk – Anmeldereksemplar fra Rosinante.

Har I læst nogle af bøgerne, jeg har købt, og hvilken kan I anbefale, jeg læser først? Har I selv fået købt nogle spændende bøger for nylig?

4 thoughts on “Nyt i reolen #26

  1. Jeg glæder mig virkelig også til at få den læst på et tidspunkt (så kan jeg nemlig endelig også få set filmen) 🙂

 1. Sikke en stak skønne bøger du har fået. Jeg har læst Morgan Matsons “Amy & Rogers Epic Detour” for et stykke tid siden. Det var en rigtig sød historie.

  På din anbefaling har jeg også netop købt “Vores ø”, som jeg glæder mig til at læse.

  1. Jeg er virkelig også begejstret for alle bøgerne i stakken, og jeg har (haft) så svært ved at finde ud af, hvilken rækkefølge jeg skal læse dem i. Jeg har nemlig meget lyst til at læse dem alle med det samme. Jeg har virkelig også hørt så meget godt om “Amy & Rogers Epic Detour”, så det er helt sikkert den næste bog jeg læser – altså når jeg lige er færdig med den, jeg er i gang med 🙂

   Åh, hvor godt! Jeg håber virkelig på, du kommer til at elske den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *