Nyt i reolen #17

Denne boks har jeg glædet mig til at vise jer længe! Jeg har længe været helt vild med A Song of Ice and Fire boksen af George R.R. Martin, men for det første, har den været rimelig dyr, og for det andet vil jeg gerne læse bøgerne på dansk. Jeg tror nemlig ikke, jeg kommer igennem dem på engelsk. Desuden ejede vi allerede den første.

Men da CDON i anledning af Black Friday satte den ned, og samtidig lagde en -10% rabatkode på alle engelske bøger ud, og gav gratis fragt så prisen nåede ned på 209 kr., blev jeg nødt til at slå til. Specielt fordi min kæreste lige havde sagt, at han på et tidspunkt måtte have resten af bøgerne.

Boksen endte derfor med at blive en del af hans julegave, og nøj hvor blev han glad, da han åbnede den! Det var virkelig en helt perfekt reaktion 🙂

 

6 thoughts on “Nyt i reolen #17

  1. Sikke et smukt sæt når de sådan er samlet! Jeg ville faktisk også ønske, jeg havde dem i fysiske udgaver, da jeg nok ville tage mig mere sammen til at læse dem, end når de bare er på min e-læser.

    1. Ja, de er virkelig flotte samlede. Jeg tror måske også, det er lettere at “huske” at læse bestemte bøger, hvis man har dem fysisk stående – så ser man dem jo nok lidt mere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *