Nyt i reolen #10

Jeg har endnu engang fået tilføjet lidt nyt til min reol. Jeg har nemlig været så heldig at vinde hele tre bøger. Desuden var jeg til bogudsalg på Aalborg hovedbibliotek i tirsdags, hvor jeg fik en rigtig god stak bøger med hjem. Det er jo svært at lade være, når prisen pr. stk. ligger på 10 kr.

Flere af bøgerne fra biblioteket har jeg enten læst før (og været rigtig begejstret for), eller haft på min to-read liste i virkelig lang tid. Så jeg er virkelig glad for, jeg endelig kan tilføje dem til min reol!

7 thoughts on “Nyt i reolen #10

    1. Ja, det er virkelig dejligt. Jeg har faktisk kun hørt lidt om Divergent, så jeg glæder mig til at læse den 🙂

    1. Jeg er i hvert fald rigtig glad for dem alle! Og ja, det er altid dejligt at komme hjem med en pose bøger – specielt når man ikke har givet særlig meget for dem 🙂

    1. Jeg synes faktisk også selv, jeg er ret heldig. Jeg finder i hvert fald stort set altid noget godt, når jeg er til sådanne ting 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *