Nyt år og stilhed

Godt nytår!

Ja, det er godt nok ved at være en uge siden, vi gik ind i det nye år, men i skal altså lige have den hilsen alligevel. Jeg håber virkelig, at I alle sammen er kommet godt ind i 2014!

Bloggen står rimelig stille i øjeblikket, da jeg har nydt at kunne hygge sammen med mine forældre og søster, og meget af min tid derfor er blevet brugt på dette. Desuden har jeg en eksamen på onsdag, som jeg virkelig ikke føler mig klar til, så jeg er samtidig begravet i eksamenslæsning.

Men i dag forlader jeg det fynske, og vender igen næsen mod Aalborg, og lige så snart min eksamen er færdig på onsdag, så skulle bloggen igen blive lidt mere stabil. Jeg har i hvert fald så mange indlæg, jeg gerne vil have skrevet, en masse bøger der endnu ikke er blevet anmeldt, og en god stak bøger som jeg mangler at vise frem.

Så med det sagt, så ses vi senere på ugen! 🙂

6 thoughts on “Nyt år og stilhed

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *