Julegaver 2013

Julen handler rigtig meget om hygge med alle dem, man elsker. Men den handler altså også om gaver. Ikke nødvendigvis store gaver, men gaver hvor man virkelig kan se, giveren har gjort sig umage, for at finde den helt rigtige gave. Og i år, synes jeg selv, har jeg fået nogle rigtige gode gaver. Der var kun én bog i blandt, men sammenlagt fik jeg en rigtig god blanding af praktiske ting, som vi mangler i lejligheden, og ting som jeg bare virkelig ønskede mig – som også indeholder noget underholdning.

Af min kæreste fik jeg to Disney Pixar film, som manglede i min samling. Desuden gav han mig Lost sæson 6, så nu er vores samling af serien komplet. Af min søster fik jeg 200 kr. til Hunkemöller, så jeg endelig kan få købt et ordentligt sæt undertøj. Af min veninde fik jeg Die Hard 5: A good day to die hard, som jeg elsker, og en bagepensel som dog skal byttes, da jeg har fået en af min søster i adventsgave. Og af hendes mor og stedfar fik jeg min yndlingsmascara og en rigtig god eyeliner. Af min mormor fik vi (fællesgave med kæresten) en blender (endelig!) og et virkelig flot billede (eller hvad det nu kaldes), som jeg glæder mig til at få i ramme, og få hængt op i lejligheden. Af mine forældre fik jeg en hårtørre, en knivsliber og en rigtig fed knivblok. Og så fik mig og kæresten et knivsæt og en anden god køkkenkniv af dem. Noget vi virkelig har manglet, da vores knive fra Ikea simpelthen er så sløve!

Af min svigermor fik jeg en globus i sort/sølv, hvilket jeg virkelig har ønsket mig. Desuden fik jeg endnu en af min yndlings mascara (dem kan jeg altid bruge flere af!), en skrubbe-ting, Politi af Jo Nesbø og et cafesæt, som kommer til at passe perfekt på vores altan. Jeg har dog ikke lige nået at få taget billeder af disse gaver.

Desuden har jeg fået 200 kr. af min onkel og tante, og 200 kr. af min kærestes mormor. Lidt af pengene er allerede brugt på at bestille The Girl Who Circumnavigated Fairyland in a Ship of Her Own Making af Catherynne M. Valente hjem, og resten er blevet brugt som tilskud til en ny computer – hvilket jeg virkelig manglede, da den anden kunne dø, hvornår det skulle være.

Har I fået nogle gode gaver i år?

6 thoughts on “Julegaver 2013

    1. Haha, jeg kan så fortælle dig, at det faktisk er meget sjældent, jeg får bøger i gave 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *