“Mutagen” af Jonas Wilmann

MutagenTitel: “Mutagen”
Forfatter(e): Jonas Wilmann
Serie: –
Sideantal: 198
Forlag: Valeta
Udgivet: 1.2.2011
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.

Hvad er menneskelighed?

Og er det værd at overleve for en hver pris?

Også hvis det er på bekostning af menneskeligheden…?

Minna er gravid i syvende måned og er på en rejse igennem et hærget Danmark sammen med sin mands morder.

De er på vej mod laboratorierne i syd, hvor hendes ufødte barns skæbne skal afgøres; barnet er nemlig arveligt disponeret for den genetiske streng der har forvandlet en hel generation af mennesker til blodtørstige uhyrer…

Jeg havde ikke de store forventninger til bogen, da jeg ikke rigtig har hørt om den før, og bagsideteksten ikke fortæller så meget om den. Jeg blev derfor ret overrasket over den, den var nemlig virkelig god!

Historien var rimelig kort, men helt ærligt kunne jeg ikke have set den længere. Længden passede virkelig godt. Hvis den havde været længere, er jeg nemlig bange for, der ville være kommet alt for meget fyldstof, som der slet ikke var brug for. Bogen var ret spændende, og jeg havde svært ved at lægge den fra mig. Jeg måtte vide, hvad der skete med Minna.

Jeg var ret vild med personerne i bogen. Dog synes jeg godt, Minna kunne have handlet anderledes nogle gange, men overordnet var jeg glad for hende. Og det er måske også lidt svært at sige, hvordan man selv ville handle i sådan en situation. Ikke at jeg regner med, jeg kommer til at opleve det selv.

Historien var god, men jeg må indrømme, at jeg på ingen måder forstod slutningen. Den forvirrede mig virkelig meget! Det er som om, der kommer en slutning, og så lige lidt mere information, hvilket jeg ikke synes passede ind. Jeg ville gerne have haft den til at slutte lidt før i hvert fald.

Alt i alt er det dog en bog, der ikke tager alverdens tid at læse, men som alligevel er både god og spændende.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *