Læseklub

Jeg har længe drømt om at være medlem af en læseklub. Det virker simpelthen så hyggeligt. Tænk at læse den samme bog som andre, og kunne snakke med dem om den efter læsningen. Det kan jo kun være rart. Og det kan jeg nu sige, at det er. Jeg er nemlig kommet med i en læseklub.

Læseklubben er sammen med Karin og Irene, og vi har i dag haft vores første møde, som foregik hjemme hos mig. Vi havde læst Stardust af Neil Gaiman, eller det vil sige, at de to andre havde – jeg er stadig i gang 😉

Det har været en hel fantastisk dag. Snakken gik lystigt, både om bogen men lige så meget om alt muligt andet. Faktisk var det nok mest det der andet, der blev snakket om. Men det meste af det omhandlede bøger, og det er altså altid rart at have nogle, som forstår ens interesse fuldstændig, og vil snakke om det.

Vores næste møde er i november, hvor vi skal læse Bogtyven af Markus Zusak, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Det er nemlig en bog, jeg længe har ville læse, men ikke rigtig har fået læst. Og til næste gang skal jeg nok sørge for at gå i gang med bogen i lidt bedre tid, så jeg rent faktisk kan snakke med om det hele.

Er nogle af jer med i en læseklub, og hvad synes I om det?

10 thoughts on “Læseklub

 1. Læseklub er simpelthen noget af det bedste i verden – og jeg håber I får ligeså meget glæde af jeres, som jeg har fået af den, jeg er med i.

  Der er noget fantastisk ved at mødes med ligesindede og diskutere bøger, man alle har læst. Man får pludselig så meget mere ud af det, og ens øjne bliver åbnet for så mange synspunkter. Jeg elsker det.

  Og hvor ser det dog hyggeligt ud – desuden elsker jeg virkelig jeres bogvalg! ‘Stardust’ er eventyrlig perfektion, og ‘Bogtyven’ skal jeg faktisk også selv til at læse. Jeg har lige hentet den hjem fra biblioteket 🙂

  1. Det er jeg helt sikker på, vi gør. Jeg er i hvert fald allerede meget begejstret.
   Ja, det er virkelig fantastisk at diskutere med andre, som har læst den samme bog. Det kommer bare lige pludseligt så meget mere til bogen, som man ikke selv havde tænkt over.
   Jeg er også ret begejstret for bogvalget. Både for den næste, men også for dem til de næste par måneder. Det er virkelig nogle, jeg er har ville læse længe! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *