Currently reading #4

I dag er det søndag, afslutning på weekenden, og for mig er det også afslutning på efterårsferien. Desuden er det trist vejr udenfor. Det er altså en helt perfekt læsedag (altså bortset fra jeg har en dum opgave, jeg har udskudt til i dag – typisk!).

Jeg håber dog at kunne nå at læse lidt senere. I fredags startede jeg nemlig på Stardust af Neil Gaiman, som jeg skal have læst inden onsdag (hvorfor kan I læse på onsdag). Jeg er endnu ikke nået så langt, da jeg læser den på engelsk, men indtil videre er jeg ret begejstret.

Bogen virker som en rigtig god eventyrfortælling. Og selvom jeg egentlig kender historien, da jeg har set filmen, så nyder jeg læsningen ret meget. Jeg er i hvert fald allerede sikker på, det ikke er den sidste bog, jeg læser af Neil Gaiman.

Hvad læser I, i øjeblikket?

6 thoughts on “Currently reading #4

 1. Jeg er i gang med to bøger – Good Omens (af Pratchett og selvsamme Gaiman) og Lies (tredje bog i Gone-serien af Michael Grant). Begge er en fornøjelse at læse 🙂

  Mit forhold til Gaiman er ellers lidt blandet, men Stardust holdt jeg også meget af – både som bog og som film.

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Hvor er det godt, du nyder begge de bøger, du er i gang med. Jeg glæder mig meget til at udforske Gaimans forfatterskab mere, og til at finde ud af, hvad jeg synes om ham 🙂

 2. Jeg læser Momo af Michael Ende og hold nu fast, hvor er den bare god. Så magisk. Den skal du læse!:-)

  Gaimans sprog fandt jeg på en gang smukt og tungt. Usædvanlig kombi, men det fungerede.

  1. Jeg vil lige tjekke den ud. Jeg kæmper altså virkelig med at forstår Stardust, men jeg vil altså læse den på engelsk! Nu ser vi, om jeg når at blive færdig – jeg vil i hvert fald gøre mit bedste 🙂

 3. Jeg er i gang med sidste del af Beautiful Creatures, samt en hulens masse college brochurer og papirer. Og så burde jeg være i gang med min markedsføringsbog, meeeen …. 😉

  1. Åhh, de lektier. Selvvalgte bøger er bare så meget hyggeligere. Læsning af college brochurer og papirer, lyder dog virkelig også spændende. Jeg læser i hvert fald altid dine indlæg om kommende studieplaner med glæde. Det er så inspirerende 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *