Jeg ønsker mig #18

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Jeg har set denne bog ret mange gange, men har egentlig ikke haft nogen interesse i den overhovedet. Altså jeg har da beundret coveret, som er ret mystisk og interessant, men jeg har ikke haft nogen idé om, hvad bogen egentlig handlede om. For et par uger siden fandt jeg dog ud af, hvad den handlede om, og da jeg så en unboxing af den, var jeg solgt. Den virker simpelthen så fed og samtidig ret unik, hvilket jeg virkelig godt kan lide.

Bogen, jeg snakker om, er S. af J.J. Abrams og Doug Dorst.

One book. Two readers. A world of mystery, menace and desire.

A young woman picks up a book left behind by a stranger. Inside it are his margin notes, which reveal a reader entranced by the story and by its mysterious author. She responds with notes of her own, leaving the book for the stranger, and so begins an unlikely conversation that plunges them both into the unknown.

THE BOOK: Ship of Theseus, the final novel by a prolific but enigmatic writer named V. M. Straka, in which a man with no past is shanghaied onto a strange ship with a monstrous crew and launched on a disorienting and perilous journey.

THE WRITER: Straka, the incendiary and secretive subject of one of the world’s greatest mysteries, a revolutionary about whom the world knows nothing apart from the words he wrote and the rumours that swirl around him. 

THE READERS: Jennifer and Eric, a college senior and a disgraced grad student, both facing crucial decisions about who they are, who they might become, and how much they’re willing to trust another person with their passions, hurts and fears.

2 thoughts on “Jeg ønsker mig #18

  1. Hej Simone. Ja, den kan du roligt ønske dig. Det er en fantastisk flot udgivelse – også selv om den er noget anstrengende at læse. Hvis du har lyst til at læse mere om bogen, har jeg anmeldt den her på K’s bognoter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *