Jeg ønsker mig #29

Min bogønskeliste er uendeligt lang, og der bliver hele tiden tilføjet flere og flere til den. Jeg vil derfor hver torsdag vise én bog(serie) frem, som jeg ønsker mig, så det måske kan give lidt inspiration til, hvilke bøger I kunne ønske jer.

Denne bog har jeg hørt rigtig meget godt om, og jeg har hørt om flere, der har den som en af deres yndlingsbøger. Desuden skulle den være rigtig rørende, og ud fra bagsideteksten virker den virkelig også sådan. Samtidig virker det som en bog, der behandler et tungt emne på en helt fantastisk måde. Den bliver i hvert fald også ofte kaldt morsom, og det lyder virkelig godt. Jeg kan i hvert fald rigtig godt lide bøger, der behandler tunge emner på denne måde.

Denne uges bog er Wonder af R. J. Palacio.

Jeg ønsker mig #29“Jeg vil ikke prøve at beskrive, hvordan jeg ser ud. Hvad du end tror, så er det sikkert meget værre.”

August “Auggie” Pullman blev født med et derformt ansigt, der har forhindret ham i at gå i skole. Indtil nu … Snart skal han begynde i en helt almindelig 5. klasse. Det er aldrig nemt at være “den nye”. Især ikke, når man ser ud som Auggie. Men indeni er han som alle andre. Eller som han selv siger: “Den eneste grund til, at jeg ikke er helt normal, er, at folk ikke ser mig sådan.”

R.J. Palacio har med WONDER skrevet en moderne klassiker. En morsom, livsbekræftende og ikke mindst rørende fortælling, der ikke er til at lægge fra sig.

6 thoughts on “Jeg ønsker mig #29

  1. Hvor lyder den fin, den bog!
    (Men lidt besynderligt, at forsiden minder så meget om ‘A Clockwork Orange.’ Haha!)
    Mvh. Liva
    A useless life is an early death

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *