“How We Deal With Gravity” af Ginger Scott

How We Deal With GravityTitel: “How We Deal With Gravity”
Forfatter(e): Ginger Scott
Serie: –
Sideantal: 244
Forlag: Ginger Scott
Udgivet: 6.6.2014
Læst på: Engelsk

When her son Max was diagnosed with autism, Avery Abbot’s life changed forever. Her husband left, and her own dreams became a distant fantasy—always second to fighting never-ending battles to make sure Max was given opportunity, love and respect. Finding someone to fight along her side wasn’t even on her list, and she’d come to terms with the fact that she could never be her own priority again.

But a familiar face walking into her life in the form of 25-year-old Mason Street had Avery’s heart waging a war within. Mason was a failure. When he left his hometown five years ago, he was never coming back—it was only a matter of time before his records hit the billboard charts. Women, booze and rock-n-roll—that was it for him. But it seemed fate had a different plan in mind, and with a dropped record contract, little money and nowhere to go, Mason turned to the only family that ever made him feel home—the Abbots.

Avery loved Mason silently for years—until he broke her heart…completely. But time and life have a funny way of changing people, and sometimes second chances are there for a reason. Could this one save them both?

Jeg læste This is Falling af Ginger Scott for ikke så længe siden, og vidste med det samme, at jeg uden tvivl blev nødt til at læse mere af hende. Og da jeg så at How We Deal with Gravity var på Netgalley, så var der ingen tvivl om, hvilken bog den næste af hende skulle være. Jeg var dog en smule bange for at blive skuffet, for bogen lød meget anderledes fra This is Falling, hvilket den uden tvivl også var, men jeg havde ikke haft grund til bekymring. Jeg elskede den nemlig!

Allerede fra bogens prolog var jeg hooked. Jeg elskede hele delen med autisme, som er et emne, jeg ikke rigtig tidligere har læst om. I det hele taget elskede jeg hele bogens historie. Altså den var måske lidt kliché til tider, og overraskede mig overordnet ikke, men jeg synes alligevel, den var helt fantastisk! Og der var da både én (kæmpe) overraskelse, og masser af søde øjeblikke i den samt en del dybde pga. Max’ autisme.

Jeg vil dog nok mere sige, at det var bogens personer, som fik mig til at holde så meget af bogen, som jeg gjorde. Jeg synes nemlig, at hver og en var fuldstændig fantastisk på hver deres måde, og jeg synes virkelig, de var godt beskrevet. Jeg følte i hvert fald, jeg fik en meget klart billede af, hvordan de forskellige var som personer. Derudover synes jeg både, at Avery, Mason og Max havde en kæmpe udvikling igennem bogen, hvilket helt sikkert også var helt fantastisk at læse. Jeg elskede hvordan Avery lige så langsomt ’livede op’, Mason kom lidt mere ned på jorden og bare alt ved Max’ udvikling.

Bogen bliver fortalt både fra Avery og Masons synspunkt, hvilket fungerede perfekt. Jeg var især vild med at læse fra Masons synsvinkel, da jeg virkelig elskede, den måde jeg kom ind under huden på ham. Derudover elskede jeg at kunne læse hans tanker om Max, som simpelthen også bare var helt perfekte, og som virkelig viste hvordan Mason prøvede på at gøre tingene lettere for både Avery og Max.

Bogens sprog var også rigtig godt, og jeg synes virkelig Scott skriver på en helt fantastisk måde, som suger mig fuldstændig ind og efterlader mig åndeløs indtil slutningen. Derudover var der virkelig nogle helt fantastiske og sigende citater.

Alt i alt var det en fuldstændig fantastisk læseoplevelse, og helt sikkert endnu en ny yndlingsbog. I det hele taget kunne Ginger Scott sagtens gå hen og blive endnu en af mine ultimative yndlingsforfattere. Jeg skal i hvert fald uden tvivl læse mere af hende, og jeg håber virkelig på engang at genlæse denne bog.

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5

 

4 thoughts on ““How We Deal With Gravity” af Ginger Scott

  1. Der er ikke noget bedre end karakterer der virkelig kommer under huden på én. Intet mindre. Jeg kender hende slet ikke, men måske der skal laves om på det (:

    1. Nej, jeg elsker det virkelig også! Det var også et tilfælde, at jeg fandt hendes bøger, hvorefter Katja (cautious.dk) gjorde mig endnu mere interesseret i bøgerne, efter jeg havde læst hendes anmeldelse af “This is Falling”. Hvis du synes, den lyder bare som en anelse som noget for dig – så vil jeg uden tvivl anbefale dig at læse noget af hende! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *