“Game” af Barry Lyga

GameTitel: “Game”
Forfatter(e): Barry Lyga
Serie: Jasper Dent #2
Sideantal: 456
Forlag: Høst & Søn
Udgivet: 7.11.2014
Læst på: Dansk

Denne bog er et anmeldereksemplar fra forlaget.


Tre deltagere, to hold.

Fire deltagere, tre hold.

Fem deltagere, tre hold.

Fem deltagere, fire hold.

Det er flere måneder siden, at Jazz hjalp politiet i Lobo’s Nod med at fange den seriemorder, som blev kaldt Kopisten. Jazz’ far Billy Dent, stak af fra fængslet, og Jazz kom til at hjælpe ham uden at vide det. Han føler sig stadig tynget af skyldfølelse, da en politimand fra New York pludselig banker på hans dør. Han har brug for hjælp med at opklare den række nye mord. Morderen Hat-Dog har skabt panik i storbyen, og politiet aner ikke deres levende råd. Jazz har allerede løst en større mordsag, men omkostningerne har været høje. Uskyldige mennesker har mistet livet. Vil sagen om Hat-Dog bare betyde, at han bliver fanget i endnu en morderes dræbende spil?

Desuden venter Billy et eller andet sted derude, lurer og venter…

Jeg var ikke helt så begejstret for den første bog i serien, og havde derfor heller ikke alt for høje forventninger til denne. Jeg glædede mig dog til at se, hvordan historien ville udvikle sig, og samtidig kunne jeg med første bogs slutning på ingen måder lade være med også at læse denne.

Denne bog var dog slet ikke som den første, og jeg kunne uden tvivl godt have haft rigtig høje forventninger til den, da de helt sikkert ville være blevet opfyldt. Bogen var helt ekstremt spændende fra side et, og jeg havde meget svært ved at lægge bogen fra mig, da jeg først kom igang med at læse den. Jeg blev nemlig hele tiden nødt til lige at vide, hvad der nu skete. Desuden følte jeg på intet tidspunkt, at det var en ungdomsbog, som jeg sad og læste, hvilket gjorde mig endnu mere begejstret for bogen. Det var nemlig noget af dette, som fik mig til ikke at holde helt så meget af den første bog.

Bogens historie var virkelig god, og jeg sad med en følelse af, at plottet var virkelig godt udtænkt. Der var nogle lidt forudsigelige ting, men der var også rigtig mange gange, hvor jeg blev overrasket, og hvor jeg sad med tanken om, at det havde jeg på ingen måder set komme. Desuden var det som om, at historien var med til at samle knuden fra den første, og gøre således at det bliver lettere at samle alle trådene og binde knuden i den sidste bog.

Jeg følte desuden, jeg kom lidt tættere på bogens personer i denne bog, hvilket jeg rigtig godt kunne lide. Alle tre hovedpersoner laver nogle lidt dumme ting, hvor jeg sad og overvejede, at de måske skulle havde tænkt sig om en ekstra gang. Men samtidig passede det også ret godt ind, da de jo er teenagere, og ikke politibetjente der har styr på alle regler, og som ved præcis hvordan man bør opføre sig i forskellige situationer.

Alt i alt var det virkelig en fornøjelse at læse denne bog, også selvom den sluttede et meget ondt sted, og efterlod mig med en kæmpe trang til at læse den næste bog med det samme!

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


3 thoughts on ““Game” af Barry Lyga

    1. Det er ret sjovt, når det plejer at være nr. 2, der halter lidt. Mon bog 3 bliver endnu bedre? Jeg glæder mig i hvert fald også meget til at læse den! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *