Flyvehjørnet #4

Flyvehjoernet #4Flyvehjørnet er startet af Rikke og jeg, og går ud på at vi hver måned trækker en magisk seddel fra en lille krukke, hvor udfra der vil blive bestemt månedens udfordring. Alle er meget velkomne til at deltage, og det kræver nødvendigvis ikke andet, end at man deler sin læsning på de sociale medier med #flyvehjoernet.

Så gik vi endnu engang ind i en ny måned (ja, jeg er lidt bagud med alt i øjeblikket), og så endda december – glædelig jul! Det betyder jo normalvis, at der kommer en ny udfordring i Flyvehjørnet. Det gør der dog desværre ikke hverken denne måned eller til januar. Flyvehjørnet holder nemlig en pause henover julen og eksamensperioden, da hverken mig eller Rikke har tid eller overskud til vores lille udfordringsleg – og det er jo synd. Desuden regner vi med, at de fleste af jer nok bruger december på at få læst en masse gode julefortællinger, og det skal der jo også være tid til. Flyvehjørnet vender dog stærkt tilbage med en ny udfordring til februar i det nye år.

Selvom der ikke kommer en ny udfordring denne måned, betyder det dog ikke, at vi ikke lige skal kigge kort tilbage på den forgangne måned. Heller ikke selvom det ikke gik super godt – i hvert fald ikke for mig! Altså jeg fik læst Jeg er døden af Chris Carter, som teknisk set godt kan gå som værende en del af udfordringen; jeg var dog allerede startet på den, da måneden startede. Så det er en smule snyd. 😉 Men jeg kan fortælle, at den var virkelig god, og det er jo det vigtigste.

Deltagere i november: | Chrismeme | Michlauritsen | BogslottetMomse72 | Mit liv, Min blog |

Vi ses til februar #flyvehjoernet!

8 thoughts on “Flyvehjørnet #4

 1. Jeg nåede slet ikke at være med i november, da den måned – for mit vedkommende – bare forsvandt. Jeg ved ikke hvor den forsvandt hen. Måske andre har set den. 😉
  Jeg er frisk igen i januar, for det er en skæg idé. 🙂

  1. Jeg ved virkelig heller ikke, hvor november forsvandt hen. Det er som om, at måneden slet ikke eksisterede 😉

   Men fedt du er frisk igen, når vi vender tilbage med næste udfordring 🙂

 2. Ev 😉 havde ellers glædet mig sådan til decembers læse udfordring ;D Men så må jeg jo bare glæde mig til februar ;D
  Men håber så i får en hyggelig jul og en god eksamens periode ;D

  1. Det havde jeg også selv – men nogle gange må man indse, at man ikke kan nå det hele 🙂

   Men fedt du glæder dig til næste udfordring og mange tak og i lige måde 😀

 3. Jeg håber at din december på trods af eksaminer alligevel bliver fyldt med julehygge og magiske fortællinger. Jeg glæder mig til at følge med i de nye læseudfordringer i det nye år, hvor jeg håber på tid til at være med:0)
  Dejlig december til dig:0)

  1. Mange tak! Måneden har allerede budt på lidt skøn julehygge, men desværre ikke rigtig så meget læsning.. Men fedt du også glæder dig til de kommende udfordringer 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *