“Dødsshowet” af Chris Carter

DødsshowetTitel: “Dødsshowet”
Forfatter(e): Chris Carter
Serie: Robert Hunter #5
Sideantal: 393
Forlag: Jentas
Udgivet: 1.11.2013
Læst på: Dansk

Chris Carter kender seriemordere, Robert Hunter fanger dem.

Kriminalassistent Robert Hunter fra Los Angeles-politiets specieldrabsafdeling får en anonym opringning, der beder ham gå til en bestem internetadresse – en privat udsendelse. Hunter logger på, og en forestilling beregnet kun for ham begynder straks.

Tvunget til at foretage et kvalmene valg må Hunter sidde og se på, mens et uidentificeret offer bliver torteret og myrdet live på internettet.

Før Hunter og hans makker Garcia overhovedet når at komme i gang med efterforskningen, får Hunter en ny opringning. En ny internetadresse. Et nyt offer. Men denne gang har morderen opgraderet sit spil…

Jeg elsker Chris Carter! Jeg havde derfor også store forventninger til denne, specielt fordi den lød endnu bedre end nogle af hans tidligere, som jeg ellers også har elsket. Og jeg fik fuldstændig udfriet forventningerne. Den var simpelthen så god!

Bogen var ekstremt spændende! Jeg sad helt fra starten af, og havde svært ved at slippe bogen, hvilket gjorde det virkelig svært for mig at trække læsningen ud, selvom jeg virkelig gerne ville. Hele konceptetet og historien er rigtig tankevækkende, den går nemlig meget længere ud end bare at være en krimi. Jeg sad i hvert fald flere gange og tænkte den skræmmende tanke, at det faktisk ville kunne ske i virkeligheden. Hvad jeg helt præcist mener, kan jeg ikke rigtig skrive, uden at afsløre for meget – så læs selv bogen og find ud af det. Jeg er i hvert fald ret sikker på, I ikke vil fortryde det!

Jeg har altid virkelig svært ved at gætte plottet og morderen i Carters bøger, hvilket jeg også havde med denne. Han hiver læseren rundt, og man kan hele tiden komme med nye gætterier, men uden at gætte det hele (så er man i hvert fald ret god!). Jeg elsker det virkelig! Det gør det så meget mere spændende, at man ikke kan regne det hele ud stort set fra start.

Desuden er Carters sprog virkelig også altid godt. Det er fængende og samtidig også rigtig flydende. Desuden er han rigtig god til beskrivelser! Jeg kan i hvert fald altid se tingene for mig – og nogle gange endda nærmest både smage og lugte det, han beskriver. Desuden kan man tydeligt mærke, at Carter kender til seriemorderen, hvilket får det hele til at virke endnu mere virkeligt.

Jeg vil slutte med at sige, at den klart kan anbefales til alle krimifans! Præcis som resten af serien. Og at jeg har virkelig svært med at vente på den næste – jeg må læse videre nu!

Bedømmelses hjerter - 5 ud af 5


One thought on ““Dødsshowet” af Chris Carter

  1. Pingback: Status over læsningen i 2013 | Boghjørnet

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *