2014 TBR Pile Reading Challenge

For ca. en måned siden skrev Irene et indlæg om, at hun næste år deltager i denne challenge, og efter at have tjekket den lidt nærmere ud, var jeg fuldstændig overbevist om, at jeg også måtte deltage.

Challengen går i alt sin enkelthed ud på, at man skal have læst nogle af alle de bøger, man køber eller får, som bare kommer op på hylden og samler støv. Og sådanne bøger har jeg efterhånden alt for mange af! Jeg tænker derfor, at denne challenge vil være rigtig god, til at få læst nogle af alle disse bøger – for jeg vil jo virkelig gerne have dem læst. Selvom jeg har rigtig mange ulæste bøger i min reol, vil jeg dog ikke sætte mit mål alt for højt. Jeg starter derfor, præcis som Irene, også ud med at sætte mig det mål, der hedder “A Firm Handshake”. Man kan nemlig ikke rykke sit mål ned, men man kan sagtens rykke det op, hvis nu det bare kører. Jeg har derfor valgt dette mål, da det betyder, at jeg bare skal læse 1-10 bøger, som samler støv på hylden. Og det mål skal jeg altså kunne nå (ellers skal jeg vidst ikke købe flere bøger!).

For at gøre det mest overskueligt for mig selv, har jeg valgt, at jeg vil lave en liste over de 10 bøger, jeg gerne vil have læst. Jeg har dog samtidig valgt, at jeg gerne må skifte ud i bøgerne, hvis der nu lige er en anden bog på hylden, som jeg har mere lyst til. Listen kommer (selvfølgelig) inden året er omme, og vil kunne ses i min menu. Vil I læse mere om challengen, eller deltage i den, så kan I det her (eller ved at trykke på billedet).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *