Dansk readathon #3: Update-indlæg

Dette indlæg vil løbende blive opdateret i løbet af det næste døgn, så I kan følge med i, hvordan det går mig.

10.02: Jeg har nu åbnet Afsporet af Michel Katz Krefeld, og glæder mig til at komme i gang med læsningen.

11.31: Efter at have læst ca. 50 sider i Afsporet, har jeg indset, at der er lidt for mange personer og historier at holde styr på, så den ligger lige lidt, og så må vi se, om jeg læser videre senere. Den er nemlig ret god indtil videre. Istedet er jeg begyndt på Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster?, som jeg efter ca. 30 sider allerede elsker. Jeg har i hvert fald allerede grinet højlydt flere gange.

12.54: Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? er læst færdig, og jeg begynder nu på Nynnes dagbog af Henriette Lind, Lotte Thorsen og Anette Vestergaard. Jeg har nemlig brug for mere sjov læsning, og der tænker jeg, den er perfekt!

14.25: 83 sider inde i Nynnes dagbog. Nu vil jeg holde en lille frokostpause.

14.50: Frokostpausen er forbi, og jeg vil nu læse videre i Nynnes dagbog.

16.17: Er færdig med Nynnes dagbog, og er rimelig træt af, jeg ikke har nr. to og tre. Jeg vil jo bare læse videre! Nu vil jeg dog i stedet smutte i bad, mens jeg hører lidt lydbog – ved dog ikke helt hvilken.

17.31: Så har jeg været i bad, og gået en tur med Irene. Som lydbog hørte jeg lidt af Grønne øjne af Dennis Jürgensen, og nu læser jeg videre i bogen.

19.45: Så har jeg spist aftensmad (tak til Irenes kæreste for den lækre mad), og kan få læst Grønne øjne færdig. Pt. er jeg på side 108, og mangler dermed kun 50 sider.

20.41: Har lige læst Grønne øjne færdig, og vil nu begynde på Én på katapulten af Stephen King.

22.37: Er (endelig) færdig med Én på katapulten. Der gik vidst lige lidt snak i den, så læsningen tog lidt længere tid.

22.57: Jeg havde en lille bogkrise, og kunne ikke helt bestemme mig for en bog. Men valget faldt på Dødelig alvor. Tænker at kriminoveller vil være perfekt lige nu.

1.13: Kan godt mærke trætheden nu, men efter en lille gåtur er det lidt bedre. Læsningen går dog ikke helt så hurtigt længere.

4.06: Jeg er lige kommet hjem fra Irene, og status er at jeg er 260 sider inde i Dødelig alvor. Jeg er ret træt, men jeg er alligevel ikke parat til at sove, så jeg læser videre og overvejer, hvad jeg skal læse som det næste (ja, jeg håber på også at læse en næste!)

5.20: Jeg må se mig slået af trætheden og lægge mig til at sove. Jeg mangler ca. 20 sider i Dødelig alvor, men efter at være faldet halvt i søvn flere gange det sidste stykke tid, må jeg indse, jeg ikke får læst det nu. Jeg ved ikke helt, om jeg når at komme op før kl. 10 – så måske, måske ikke når jeg at læse lidt mere, og udgive mit slutindlæg til tiden. Lige nu tvivler jeg dog desværre på det.

9.42: Jeg er lige stået op her til det sidste, og håber på at kunne nå at læse Dødelig alvor færdig.

9.58: Jeg nåede lige præcis at blive færdig med Dødelig alvor, som faktisk var ret god.

Deltagerliste
Jeg er ikke helt sikker på, hvem der præcis deltager. Så hvis I deltager, må I meget gerne lige smide et link, så I kan komme på listen. Og så andre også kan følge med hos jer.

Anne-Li, Den lille bogblog, Gitte, Irene, Jane og Sabrina.

18 thoughts on “Dansk readathon #3: Update-indlæg

  1. Jeg grinte højlydt så mange gange! Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg har læst den 🙂

  1. Nynne var virkelig god. Det irriterede mig bare, at jeg ikke havde nr. to og tre, og dermed kunne læse dem med det samme. Jeg hyggede mig i hvert fald! 🙂

 1. Jeg hørte ‘Grønne øjne’ som lydbog, da jeg var 12-13 år – kors hvor var det skræmmende at høre gyserhistorier, når man ikke kunne se (på sideantallet) hvornår en historie sluttede! Og især når man hørte det om natten… 🙂
  Håber du hygger dig!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  1. Efter at have hørt ca. 25 min af den, gik jeg rundt og var ved at gøre mig klar til at tage hjem til Irene, og lige pludselig falder min jakke ned af den stol, jeg havde lagt den på – og jeg var seriøst ved at dø chok. Det var ret så creepy lige der, og jeg var ret glad for, jeg skulle afsted :b

  1. Mange tak! Jeg synes nu også, du klarede det virkelig godt – specielt når du havde forskellige andre ting, du også skulle nå 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *