Dansk readathon #2: Start!

Så er det nu!

Endelig oprandt dagen hvor det danske readathon starter! Både mig og Irene har glædet os helt vildt, og de sidste par dage har virkelig føltes lange. Jeg har slet ikke kunne vente – et døgn fyldt med læsning kan jo kun blive godt.

Til Dewey’s Read-a-Thon plejer der at komme en lille kort liste med spørgsmål, som man kan udfylde her fra start. Og sådan en liste har vi selvfølgelig også lavet! Den kommer her.

1. Har du planglagt, hvad du skal læse? –Hvis ja, hvor meget og hvad?
2. Hvad ser du mest frem til at læse?
3. Hvad skal du snacke med?
4. Hvad glæder du dig mest til under dette readathon? Og hvad bliver mindre sjovt?

Og så til mine svar.

1. Har du planglagt, hvad du skal læse? –Hvis ja, hvor meget og hvad?
En smule. Jeg er stadig lidt i tvivl om præcis hvilke bøger, jeg skal læse. Men jeg kan sige, at jeg starter ud med at læse Afsportet af Michael Katz Krefeld, måske kombineret lidt med Du ser træt ud, skal jeg holde dine bryster? af Maise Njor. Desuden regner jeg med at læse Én på katapulten af Stephen King, når jeg bliver lidt træt i aften – den er jo dejlig kort, hvilket, jeg tænker, er godt på det tidspunkt. Derudover regner jeg med at læse lidt i Black Cats & Evil Eyes af Chloe Rhodes i gang imellem, når jeg lige har brug for lidt andet.

Desuden håber jeg meget på i hvert fald at komme over 1000 sider, hvilket svarer til at jeg skal læse ca. 40 sider i timen, hvilket burde kunne lade sig gøre.

2. Hvad ser du mest frem til at læse?
Hm, det ved jeg faktisk ikke helt. Dog har jeg virkelig længe glædet mig til at læse Afsportet, så det må jo næsten kun kunne være en god start.

3. Hvad skal du snacke med?
Alt muligt blandet. Blåbær, vindruer, stegte rødbeder (det smager SÅ godt!), lidt lakrids og vingummi og peanuts.

4. Hvad glæder du dig mest til under dette readathon? Og hvad bliver mindre sjovt?
Jeg glæder mig mest til at få læst en masse. Og så skal jeg over og spise/hygge hos Irene, hvilket helt sikker også bliver godt. Det bliver mindre sjovt at skulle holde mig vågen, men det hører sig jo med.

Om et par minutter kommer der et indlæg, som jeg løbende vil opdatere i løbet af readathonet, så I kan se, hvordan det går mig, og hvor der desuden vil være links til de andre deltagere. Derudover vil jeg nok også opdatere en del på både Twitter og Instagram, hvor jeg selvfølgelig vil benytte #readathondk.

Og så må det være tid til læsningen! Held og lykke til alle deltagere – håber I klarer det godt, og får læst en masse gode bøger.

4 thoughts on “Dansk readathon #2: Start!

  1. Uh, du har “Kun hvis du har lyst”. <3 Den greb mig virkelig meget, og er en af de få biografier jeg har gemt på hylden sidenhen.

    1. Jeg fik den ikke læst i går, da jeg tror emnet ville være lidt for tungt. Men det er helt sikkert en af de næste bøger, jeg læser. For ja, den lyder virkelig god! Og efter din anmeldelse af den, har den længe stået på min TBR, så jeg blev også virkelig glad, da Bog & idé havde den på tilbud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *