Danish Book Blog Award 2016 – stem på din favorit

danish-book-blog-award-stem-paa-din-favoritPlusbog.dk har skabt Danmarks første bogblog award, og Boghjørnet er blev udvalgt som én af 16 bogblogs, der alle kæmper om en nominering til titlen om at blive Danmarks bedste bogblog. Noget jeg simpelthen er så glad for og stolt over. Men lad os snakke lidt mere om det, efter vi har fået præsenteret lidt grundigere, hvad det hele går ud på.

Plusbog.dk skriver selv følgende om Danish Book Blog Award:

Plusbog.dk har skabt Danish Book Blog Award, fordi der mangler en pris, som hylder alle de hårdtarbejdende mennesker, som er passionerede omkring bøgerne og deres univers. Formålet med Danish Book Blog Award er at kåre Danmarks bedste bogblog. Bloggen skal emme af læseglæde og engagement og være forankret i bøgernes verden. Bogbloggen skal opdateres regelmæssigt med nye indlæg, med dybde og inspiration til læseren. Bloggen skal kunne føre læseren ind i en unik verden af læseoplevelser og fortællinger om bøger, forfattere eller andet med relation til bøgernes forunderlige verden, på en digital blog-platform. Bloggens univers skal være veletableret både med hensyn til den visuelle og grafiske opstilling samt være klart og tydeligt udformet, hvad angår læserskare, sidevisninger, unikke besøgende og renommé.

Man kan stemme på den blog, man synes fortjener at blive nomineret indtil fredag d. 14. oktober kl. 23.00. Herefter vil Plusbog tælle stemmerne sammen, og finde frem til de fem bogblogs, som går videre i Danish Book Blog Award finalen. Disse fem bogblogs vil efterfølgende blive bedømt af en kompetent jury, som også vil finde frem til den endelige vinder af awarden. I kan læse meget mere lige her.

Som sagt er Boghjørnet blevet udvalgt som én af de 16 bogblogs, der kæmper om titlen som Danmarks bedste bogblog. Og i den forbindelse vil jeg meget gerne takke jer, kære læsere, for, at I læser med herinde. Uden jer er jeg nemlig sikker på, bloggen aldrig ville havde været én af de udvalgte blogs. Udover at jeg elsker alle jeres likes og kommentarer, så er det nemlig også jer, det inspirerer mig til at blive ved med at blogge. Jeg elsker jo at dele min læsning og alle mine boglige tanker med jer.

Jeg håber derfor også på, I nyder at følge med herinde. Ellers hører jeg meget gerne fra jer – det kan jo være, I har nogle gode idéer til indhold, som I synes, skal være på bloggen. Desuden håber jeg på, I har lyst til at afgive jeres stemme til Danish Book Blog Award lige her. Jeg håber selvfølgelig på, jeres stemme lander på Boghjørnet – men jeg kan helt sikkert også godt forstå, hvis den ryger til én af de andre. Det er nemlig et virkelig stærkt felt, bloggen er oppe imod. Der er i hvert fald en del af mine egne yndlings bogblogs iblandt.

Stem, stem, stem! Og endnu engang tak fordi I læser med 😀

6 thoughts on “Danish Book Blog Award 2016 – stem på din favorit

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *