#Bogbloggertræf 2016: Gæsteindlæg af Nick Clausen

Irene, Michelle og jeg har spurgt hver af de fire deltagende forfattere fra #Bogbloggertræf16, om de havde lyst til at skrive et lille gæsteindlæg på hver er vores blogs. Noget de heldigvis alle sammen havde lyst til. I kan derfor læse Nanna Foss’ her, Marie-Louise Rønnings her, og Pernille Vørs’ kommer snart hos Karin her. Og herunder kan I læse det fine brev vi modtog fra Nick Clausen umiddelbart efter træffet.

Fotocredit: Adam Lehn
bbt16-nick-clausenKære bloggere

Det var virkelig hyggeligt at møde jer. Tusind tak fordi jeg måtte komme.

Jeg læser næsten altid jeres anmeldelser, og jeg har altid sat virkelig stor pris på, at I tager jer tiden til at læse mine bøger og skrive jeres tanker omkring dem. Jeg er meget interesseret i at høre om jeres oplevelse af mine historier. Også når der er negative ting at sige. Det er vigtigt, at I er ærlige, og ikke lader jer holde tilbage af hvad andre måtte tænke, eller hvordan forfattere og forlag kan finde på at reagere. Jeg respekterer jeres holdning, og jeg vil rigtig gerne høre, hvad der kan gøres bedre, og det finder jeg jo ikke ud af, hvis I ikke siger jeres ærlige mening. Så bliv endelig ved med det.

Selvom jeg læser jeres anmeldelser, har jeg faktisk hidtil ikke været så god til at dele dem på Facebook, som er det sociale medie, jeg bruger. Det gælder ikke kun jer, men også fx aviser. Jeg har nok holdt mig tilbage, fordi jeg fandt det lidt underligt at dele med mine følgere, hvad anmelderne sagde. Det føltes lidt, som om jeg prøvede at sige ’Se, hvor god denne person synes, at min bog er.’ Måske er jeg bare vokset op under Janteloven. Men sådan var min indstilling.

Indtil i går. Jeg fandt virkelig ud af, hvor meget det betyder for mange af jer at få jeres anmeldelser ud i det sociale rum. Og hvorfor i alverden skulle det ikke dét? Jeg skriver jo heller ikke bøger for at lade dem ligge i en skuffe. Så den bedste måde for mig at vise min påskønnelse over for jeres anmeldelser, må jo være at dele dem med omverdenen, hvilket jeg vil begynde med – fra i dag. Desuden er der jo ikke noget i vejen med at sælge sig selv og sine bøger. Men jeg synes alligevel, I skal vide, at det faktisk kun er en sidegevinst for mig.

Jeg håber, I vil blive ved med (eller begynde på) at læse mine bøger, og jeg glæder mig til at høre, hvad I synes.

Kærlig hilsen
Nick.

4 thoughts on “#Bogbloggertræf 2016: Gæsteindlæg af Nick Clausen

    1. Ja, det er simpelthen sådan et fint gæsteindlæg. Jeg var også virkelig glad for, jeg fik lov til at poste det 😀
      Og det kan du roligt glæde dig til. De (par) bøger, jeg har læst af ham indtil videre, har i hvert fald været ret gode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *