Currently reading #5

De sidste par dage har jeg virkelig været i læsehumør. Det sker desværre ikke særlig ofte, at jeg ligefrem har trang til at læse, men det har jeg virkelig haft siden i fredags. Hvad der har bragt i så skønt et læsehumør, ved jeg ikke helt, men mon ikke det har noget at gøre med, at bøgerne har været rigtig gode, og vejret uden for har været helt perfekt til indendørs hygge med en bog? Det tror jeg.

Min læsehumør er stadig højt i dag, hvilket jeg har tænkt at udnytte. Jeg er gået gang med Den løbende mand af Richard Bachmann/Stephen King. Den lyder virkelig spændende, og selvom jeg endnu ikke er noget så langt, så glæder jeg mig meget til at læse videre. Desuden er læsning jo helt passende til en dag som i dag, hvor Danmark er ramt er storm (altså bortset fra Aalborg som kun har en lille smule blæst og regn – helt almindeligt efterårs vejr).

Stormen kan dog bare komme an, for jeg har bevæbne mig med læselyst, en (forhåbentlig) god bog og en god kop te!

Hvad læser I på en stormfuld efterårsdag som i dag?

8 thoughts on “Currently reading #5

 1. Haha, du skrev det indlæg liiiige tidligt nok 😛

  Jeg skal skrive opgave… Og læse En storm af sværd! Og så har jeg forberedt mig og bagt den skønneste kage!

  1. Tsh.. der var ret vindstille, da jeg skrev indlægget. Det er der så ikke helt længere – jeg måtte have hjælp til at åbne døren, da jeg skulle ud og redde lidt ting 😉
   Mmm. Kage! Det lyder virkelig rart 🙂

 2. Håber du synes om den – er selv ret meget fan 😀
  Jeg har lige lagt Harry Potter 4 fra mig, og overvejer nu om jeg skal lave fornuftige ting, overspringshandle, eller bare gå i gang med 5’eren med det samme, når det nu alligevel er sådan et vejr :p

  1. Jeg er stor fan! Mangler kun ca. 20 sider, og jeg er virkelig begejstret! Nu ved jeg ikke, hvad dit valgte endte ud med, men jeg håber lidt, det var bare at starte på 5’eren 😉

    1. Det var godt! 🙂
     Jeg blev færdig i går, og jeg er virkelig begejstret for bogen! Dog irriterede slutningen mig en smule.. Jeg kunne sådan set godt lide den (det var jo det rigtige, der skete), men jeg ville nok bare gerne have set en lidt anden måde, at nå frem til slutningen på. Dog var det virkelig spændende – for hvad ville han mon vælge 🙂

     1. Åh hvor er det typisk dig ikke at synes om slutningen 😀 Det er jo det bedste ved hele bogen!! (Og i øvrigt meget ‘Bachmansk’, hvis du lægger mærke til det 😉 ).

      1. Haha ja. Vi kan bare ikke blive enige om King/Bachmann 😉
       Dog kan jeg godt se, det du mener med meget Bachmansk – han kan vidst bare godt lide sådanne slutninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *