Currently reading #15

Test

I går aftes begyndte jeg på Historien om A.J. Fikreys liv af Gabrielle Zevin, hvilket simpelthen er sådan en skøn bog. Jeg stødte helt tilfældigt på bogen engang i efteråret sidste år, da jeg browsede rundt på Goodreads, og jeg var solgt med det samme. Bogens beskrivelse lød nemlig fuldstændig fantastisk, og præcis som noget jeg virkelig ville elske at læse. Den blev derfor straks tilføjet min TBR-liste, og jeg overvejede stærkt at klikke den hjem op til flere gange. Ikke så lang tid efter opdagede jeg dog, at den ville blive udgivet på dansk i det kommende år – og så startede den lange ventetid. Jeg havde nemlig meget lyst til at vente på den danske udgivelse. Og nu er den her – eller i hvert fald næsten. Den udkommer nemlig først officielt på tirsdag, men jeg har været så heldig at få den lidt før tid, og hvor er jeg glad for det.

Jeg gik jo som sagt i gang med den i går, og jeg var solgt allerede i første kapitel. Den er ikke, som jeg havde forventet, men indtil videre er jeg alligevel meget begejstret. Bogen er nemlig så sød, så sjov og bare helt igennem hjertevarm. Jeg har forelsket mig i A.J., og jeg nyder at se ham udvikle sig i løbet af bogen. Desuden elsker jeg virkelig alle de litterære aspekter, og synes det giver så meget til bogen.

Samtidig nyder jeg også meget Zevins skrivestil, som på mange måder er virkelig let, men alligevel også eftertænksomt og generelt rigtig fin. Bogen indeholder sådan nogle skønne betragtninger, og jeg har allerede markeret op til flere rigtig gode citater. Jeg har f.eks. markeret nedenstående citat, som efter min mening er fuldstændig korrekt.

“De havde aldrig talt om andet end bøger, men hvad her i livet er mere personligt end bøger?”

Jeg er i hvert fald fuldstændig enig i, at bøger og læsning er noget af det mest personlige, der findes. Jeg føler i hvert fald, at disse ting kan fortælle rigtig meget om en person.

Hvad læser I i øjeblikket?

4 thoughts on “Currently reading #15

  1. Det lyder som en skøn bog! 🙂

    Jeg er i gang med at læse ‘The Rithmatist’ af Brandon Sanderson, og den er både hyggelig og hurtig at læse, så mon ikke jeg bliver færdig med den i morgen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *