Bogudgivelser i efteråret 2016

Bogudgivelser i efteråret 2016Vi er nået halvvejs igennem august, hvilket betyder at september nærmer sig med hastige skridt. Jeg har derfor været i gang med at snuse rundt på henholdsvis Saxo og mange af de danske forlags hjemmesider. Septembers snarlige kommen betyder nemlig, at forlagene igen er aktive med rigtig mange nye udgivelser. Samt at de også er meget aktive, hvad angår nyheder om kommende bøger. Jeg har derfor fået samlet mig en lille lang liste over kommende bøger i Danmark, som jeg enten selv finder interessante, eller som jeg tænker nogen af jer ville synes om.

Normalt lister jeg udgivelserne op i et par indlæg, men dette vil jeg ikke gøre denne gang. Dette skyldes, at der f.eks. ofte bliver ændret på ting som udgivelsesdatoen, jo tættere man kommer på udgivelsen. Desuden kommer der også ofte nyheder om andre udgivelser hen ad vejen. Mine lister bliver derfor forholdsvis hurtigt outdated, hvilket jeg er ret ked af. De tager nemlig ret lang tid at lave, og samtidig vil jeg jo også gerne have, at I kan få glæde af dem længst muligt.

Jeg har derfor i stedet oprettet en ny side her på bloggen (den findes i topmenuen – eller lige her), hvor jeg fremover vil have en liste over kommende udgivelser. På den måde er de kommende udgivelser nemlig overskuelige at finde, og jeg kan samtidig opdatere dem efterhånden, så de (for det meste) altid er helt opdaterede. Det er ikke en liste over alle kommende udgivelser i Danmark, da det simpelthen ville blive for langt. Men jeg håber, I kan bruge den alligevel, og at I finder inspiration til fremtidige læseeventyr i den.

Det var egentlig meningen, jeg ville slutte dette indlæg af med at fortælle jer om de 5-10 bøger, jeg glæder mig aller mest til udkommer. Men så opdagede jeg, at jeg umuligt kunne vælge “så få” blandt dem. Der udkommer nemlig helt ekstremt mange nye bøger, som jeg slet ikke kan vente på. Smut selv over og kig her – så forstår I måske mit problem. Jeg vil dog lige sige, at det er fedt at se, at det er en god blanding af danske og oversatte bøger. Især at der er en del interessante danske. Vi har nemlig efterhånden så mange fantastiske forfattere i Danmark.

Hvilke bøger glæder I jer mest til udkommer?

8 thoughts on “Bogudgivelser i efteråret 2016

  1. Jeg glæder mig til en del, bla. Hviskende g af Dennis Jürgensen, Begyndelsen af Anna Todd og Måske en dag af Colleen Hoover. Der er så mange dejlige udgivelser i vente.

    1. Ja, der er virkelig mange gode bøger i vente. Jeg selv glæder mig også helt vildt til “Hviskende lig” af Dennis Jürgensen. Det kan kun blive en god oplevelse! 🙂

  2. Det er så skægt, jeg gik selv i gang med sådan et indlæg for et par dage siden 🙂 Det er så rart lige at vide nogenlunde hvad der kommer

  3. Jeg glæder mig til Løftet af Simona Ahrnstedt kommer på dansk d. 25/8. Hvis du endnu ikke har læst hendes bog Arvingen, så kan den klart anbefales 🙂 Kh Marie

    1. Jeg har faktisk “Arvingen” liggende, men er bare endnu ikke nået til den. Så mange bøger, så lidt tid. Jeg glæder mig dog meget til at få den læst på et tidspunkt, da jeg netop også kun har hørt positive ting om den 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *