#Bogbloggertræf 2015: Forfatterbesøg

For næsten én uge siden bød Irene, Karin, Rikke og jeg velkommen til 37 fantastiske bogbloggere og to skønne forfattere. Det var nemlig endelig blevet tid til årets #Bogbloggertræf, som vi havde glædet os rigtig meget til. Og det blev en helt fantastisk dag, hvis jeg selv skal sige det – og jeg har da også allerede meget svært med at vente til næste år. Det er bare altid så skønt at samles med nye såvel som ”gamle” bogbloggere og bruge en hel dag i bøgernes tegn.

Jeg er jo lidt bagud med mine indlæg, men det skal ikke afholde mig fra at skrive noget om dagen. Jeg regner derfor med, der kommer omkring 2-3 indlæg om dagen, og måske et separat, hvor jeg viser de bøger frem, som jeg fik med hjem fra træffet. I dag skal handle lidt om de to forfattere, som gæstede træffet.

#BB2015 - forfatterbesøg

I år havde vi præcis lige som sidste år inviteret en hemmelig gæst. Jeg må indrømme, at jeg selv havde været lidt skeptisk over vores valg i år, da jeg overhovedet ikke interesserede mig det mindste for forfatteren. Men det kom til at ændre sig! Lindhardt & Ringhof som forfatteren er udgivet hos var nemlige så søde, at give et eksemplar af forfatterens bog til alle. Jeg gik i gang med den så snart, jeg fik pakkerne med den hjem, og jeg stoppede nærmest ikke, før jeg var færdig. Jeg blev nemlig fuldstændig opslugt og elskede den. Jeg endte derfor med at glæde mig helt vildt til Nadia Plesner skulle besøge træffet!

#BB2015 - forfatterbesøg 1

Hendes oplæg handlede meget om det samme, som der står i bogen, men der var alligevel et eller andet ved, at høre hende selv fortælle om de forskellige begivenheder. Jeg fik i hvert fald kuldegysninger flere gange under oplægget. Desuden var Plesner så sød at signere Simple Living efter oplægget, hvilket jeg er virkelig glad for. Jeg sætter i hvert fald stor pris på, at have fået bogen signeret – det gør den bare endnu mere fantastisk.

#BB2015 - forfatterbesøg 2

Derudover havde vi inviteret Carina Evytt, som jeg havde glædet mig helt enormt meget til at møde. Jeg ELSKEDE Den fredløse, da jeg læste den tidligere på året, og samtidig synes jeg, at flere af Evytts andre udgivelser lyder interessante.  Jeg blev derfor virkelig glad, da Evytt takkede ja til at komme. Desuden var hendes oplæg også rigtig spændende, og jeg kunne virkelig godt lide, hvordan man kom lidt ind bag hendes tanker om hendes forskellige udgivelser. Desuden fortalte hun om, hvordan hendes bøger faktisk ikke rigtig har solgt så meget, hvilket kom som en kæmpe overraskelse for mig. Jeg føler nemlig, at flere af dem har været ret populære, men det gav mig bare endnu mere lyst til at dykke ned i hendes forfatterskab.

Efter Evytts oplæg blev der også afholdt signering. Og her var Evytt så sød at skrive en lille hilsen i alles bøger, hvilket var virkelig fint. Det fik dog vores tidsplan til at skride en del, hvilket var lidt ærgerligt. Men mere om det i næste indlæg om træffet. Desuden var det nok alligevel det værd, når folk tager bøgerne ned fra hylden og mindes en god dag. Det håber jeg i hvert fald. Dog betød det også, at jeg faktisk aldrig selv nåede at få mine bøger signeret – men det må blive en anden gang. Jeg håber i hvert fald meget på at møde Evytt igen på et tidspunkt.

Deltagere: Adventures of a booknerd / HappenStancie / Windblown Pages / Alt godt fra skabet / Woman Who ReadsTrolderierBachs bøger / Mit Bogunivers / Ruskjærs bøger / Borough of Books / Tanker om sproget /Crossing Journeys / Bøger på Tværs / Læsehest med fantasy / Tanker fra en skæv eksistens / Min forestilling om hvad paradis er / Krimihjerte /Wondrous Bibliophile / Læsehesten / Bøgernes labyrint / Readers Wall / The Small Wonders of Life / Mizzepii / Nena Skov / Paperback Castles / Flyv med mig / Buch’s Books/ Bogslottet / Sus’ bogblog / Ajnat / Frk. Tines krimitanker /Xenia’ s Bogblog

9 thoughts on “#Bogbloggertræf 2015: Forfatterbesøg

  1. I har virkelig fået stablet en fantastisk dag på benene, jer fire. Hatten af for det. Så tusind tak fordi, at jeg fik muligheden for at være med – jeg nød det rigtig meget! 😀

  2. Det var nogle virkelig gode oplæg, og må sige, at jeg var blæst bagover Nadia Plesners oplæg. Det var simpelthen så spændende, og hun var en fantastisk formidler!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *