Bogbloggertræf 2014

Bloggen har været meget stille denne uge, da jeg har haft en opgave, der skulle skrives færdig, og et oplæg der skulle laves. Desuden tog jeg igår hjem på forlænget weekend hos mine forældre – min mor havde nemlig fødselsdag i tirsdags, så hun skal selvfølgelig fejres, og samtidig har jeg fantastiske planer i dag. Lige nu sidder jeg nemlig endnu engang i toget mod Fredericia, hvor jeg skal mødes med nogle søde piger, og køre med dem til København – forårets bogbloggertræf bliver nemlig afholdt i dag!

Bogbloggertræffet i efteråret var jo virkelig en succes. Der var masse af hygge og snak om bøger, og så var det i det hele taget bare virkelig fedt at møde flere af de andre bogbloggere. Jeg glæder mig derfor også helt vildt til i dag! Det bliver i hvert fald helt sikkert hyggeligt.

Nå, jeg ville egentlig bare lige skrive en kort update på min uge. I må have en rigtig god weekend! Og så håber jeg på, der er lidt mere liv i bloggen i næste uge – jeg har jo så mange indlæg, jeg gerne vil skrive. Desuden sker der snart nogle små ændringer på/med bloggen, men det skal I nok også snart få mere at vide om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *