Bogbloggertræf 2014 #1

I går var jeg jo som skrevet til bogbloggertræf, og selvom dagen startede lidt stressende ud med, at jeg ikke kunne hente min billet fra DSB’s billet-app, og dermed missede mit tog. Mine forældre var dog søde, og kørte mig til Odense, hvor jeg blev samlet op på en rasteplads af ’jydebilen’. Jeg kunne derfor alligevel nyde det meste af turen til København i selskab med Sabina, Sidsel, Sus og Tanja.

Vi ankom stort set alle samtidig, til et virkelig fint pyntet lokale, og snakken gik lystigt fra start. Og kort tid efter var det tid til frokost, som bestod af en lækker buffet med bl.a. pulled pork, grønsagsstænger og en virkelig god kartoffelsalat. For at finde ud af, hvor vi skulle sidde, skulle vi hver trække en karakter fra Alice i Eventyrland som var dagens tema. Jeg trak Hattemageren, hvilket jeg var ganske tilfreds med – jeg kom i hvert fald til at sidde sammen med nogle rigtig søde piger.

Efter frokost var der tid til lidt (mere) snak, mens der blev gjort klar til bog-quiz. Herefter blev vi inddelt i hold, der blev udnævnt holdkaptajner (jeg blev for mit hold) og så var det tid til at komme i gang med at quizze! Der var nogle virkelig gode og kreative spørgsmål, og jeg lærte da også nogle enkelte ting om forskellige bøger og bogmarkedet. Desuden var der en udfordringskategori, som både fik sat vores kreativitet og tanker i gang – og hvor vi virkelig fik grint en masse.

Bog-quizzen bestod af to runder og mellem disse runder, blev der arrangeret et genialt kagebord. Der var virkelig så meget lækkert at vælge mellem, og helt sikkert noget for enhver smag. Desuden var pyntningen af bordet virkelig også gennemført med fine produkter sponsoreret af Dreamparty.

Quizzen gik forholdsvist godt for vores hold, vi lå dog ikke på førstepladsen. Det var dog lige indtil finale spørgsmålet, hvor hvert hold skulle svare på, hvilket årstal Alice i Eventyrland første gang kom som film. Anna fra mit hold var 99% sikker på svaret, og vi valgte derfor at satse alt. Lidt farligt måske – men det viste sig, at hendes svar var helt rigtigt, og vores hold dermed vandt. Præmierne var helt i stil med temaet for dagen – vi kunne nemlig hver vælge den udgave af Alice i Eventyrland, som vi helst ville have, ud af fire forskellige udgaver. Jeg valgte nedenstående udgave, som Carlsen havde været så venlige at sponsorere. Indbindingen og illustrationerne af Robert Ingpen er virkelig så smukke, og jeg faldt fuldstændig pladask for denne udgave. Så nu glæder jeg mig virkelig til at få læst historien, som jeg faktisk kun har set på film.

Herefter stod den på lidt mere snak, og så gik turen hjem (til mine forældre) igen. Og da jeg måtte sidde en time og vente på mit tog i Odense, gjorde det ingenting – jeg kunne nemlig tænke tilbage på en skøn dag i godt selskab. Jeg glæder mig allerede til (forhåbentlig) at se alle igen! Og så skal der lige til sidst lyde en stor tak til Katja for at arrangere en så skøn dag.

Disse søde piger deltog: Andra, Anna, Anne, Gitte, Ida, Kathrine, Katja, Maja, Marie, Mathilde, Rebecca, Rikke, Rikke, Sabina, Sabrina, Sidsel, Susanne, Tanja, Xenia og Xenia.

6 thoughts on “Bogbloggertræf 2014 #1

  1. Tak for i går 🙂 Jeg er glad for at du som holdkaptajn valgte at tro på at mig og mit svar om hvornår filmen udkom første gang 😉
    knus

  2. Tusind tak for i går. 🙂 Det er så hyggeligt at I gider komme hele den lange vej, og det glæder mig virkelig at I tog så godt imod tema-ideen. 😀

    1. Selv tak! Det gode selskab er virkelig hele den lange tur værd – dog er jeg glad for, jeg havde et pit-stop i Svendborg :b Temaet var simpelthen så gennemført – og det passede jo perfekt til en bogdag. Jeg har i hvert fald ikke noget mod, hvis der skulle komme et nyt tema næste gang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *